(video) Susținătorii lui Saakașvili au improvizat un orășel de corturi în fața Parlamenutlui: Politicianul spune că îi va primi chiar acolo pe anchetatori

Circa 200-300 de activiștii, susținători ai lui Saakașvili, au instalat un orășel de corturi în fața Parlamentului Ucrainei.

Mihail Saakașvili s-ar fi aflat în hotelul "Kiev", sub pază.

(video) Susținătorii lui Saakașvili au improvizat un orășel de corturi în fața Parlamenutlui: Politicianul spune că îi va primi chiar acolo pe anchetatori
(Foto: unian.net)

Saakașvili, care acum este căutat de forțele de ordine, după ce susținătorii săi au reușit să-l scoată ieri din mașina de poliție, a spus că este prăgătit să îi primească pe anchetatori în orășelul de corturi.

Politicianul a spus că forțele de ordine au încercat, printr-un asalt al taberei de corturi, să-l rețină. "Ei au vrut să mă fure din tabăra de corturi, dar au încurcat cortul. S-au năpustit asupra oamenilor, i-au bătut brutal, iar ulterior, când au ajuns la cortul meu, eu deja nu mai eram acolo", a spus politicianul, relatează unian.net.

Pub

Poliția ar permite oamenilor să între pe teritoriul orășelului improvizat, fără vreo opunere.

Amintim că ieri, în apartamentul lui Saakașvili au avut loc percheziții, pe marginea surselor de finanțare a protestelor organizate de partidul lui, "Mișcarea noilor forțe".

Mai târziu, politicianul a fost reținut și escortat într-o mașină de poliție, care însă nu s-a urnit din loc, din cauza susținătorilor lui Saakașvili, care au înconjurat microbuzul. După câteva ore de altercații cu polițiștii care păzeau mașina, simpatizanții politicianului au reușit să-l scoată din microbuz și aceștia s-au îndreptat spre Parlamentul Ucrainei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub