(video/update) Pavel Filip îi roagă pe cei care văd nereguli în spitale să se adreseze la instituțiile competente, nu doar să scrie pe Facebook

Prim-ministrul a comentat problemele semnalate de către medicul Mihai Stratulat în două insituții medicale din capitală. Pe lângă comisia internă creată de Ministerul Sănătății pe acest cazuri, premierul a îndemnat ca cei care văd asemenea nereguli să le semnaleze la instituțiile de resort.

Foto: UNIMEDIA

"Vin cu o chemare spre cei care văd că sunt nereguli. De ce se limitează doar la o postare pe Facebook. Trebuie să se meargă la CNA și Procuratură și să se spună despre acest lucru. Nu vreau să așteptăm analizele comisiei, dacă nu s-a adresat domnul doctor, să faceți acest lucru dumneavoastră", a declarat Pavel Filip la ședința Guvernului.

Potrivit vicedirectorului CNA, Lidia Chirioglo, instituția s-a autosesizat pe caz.

UNIMEDIA amintește că medicul pediatru, Mihai Stratulat, a făcut mai multe dezvăluiri despre sistemul de sănătate din două spitale din capitală. Dânsul aduce acuzații despre modul în care unele spitale își măresc bugetele din contul unor diagnoze incorecte puse copiilor.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.