Citește toate știrile la acest subiect

(video) Candidatul PL, Valeriu Munteanu, despre alegerile de duminică: „Andrei Năstase știe că pierde alegerile. Știe că nu va intra în turul doi”

În ultima zi de campanie lectorală candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general al capitalei, Valeriu Munteanu îndeamnă cetățenii să iasă duminică la vot. De asemena, dânsul susține că este singurul candidat care poate să-și onoreze promisiunile electorale, deoarece are un program complex și realist. În acest sens, liberalul susține că Andrei Năstase știe că va pierde alegerile și că nu va intra în turul doi.

(video) Candidatul PL, Valeriu Munteanu, despre alegerile de duminică: „Andrei Năstase știe că pierde alegerile. Știe că nu va intra în turul doi”
(Foto: UNIMEDIA)

„Duminică se dă bătălia hotărâtoare pentru Chișinău și Republica Moldova. Duminică se hotărăște soarta noastră pentru multă vreme de acum înainte sau poate chiar pentru totdeauna. Vom ști dacă mergem spre Uniunea Europeană și spre România sau dacă mergem spre Eurasia lui Putin. Vom ști dacă mergem spre dreptate și o viață mai bună sau spre lumea Eurasiatică a lui Plahotniuc–Dodon, unde stăpânește fărădelegea și unde oligarhii pradă banii bugetului și banii statului, unde pot fura nepedepsiți în timp ce oamenii aleg să trăiască în mizerie, acasă ori să se rupă de cei dragi și să ia drumul străinătății. Unde nu există trai bun acasă, așa cum este normal”, menționează Valeriu Minteanu în vadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, liberalul a ținut să menționeze că nu se va retrage din cursa electorală în favoarea candidatului Plarformei DA, Andrei Năstase .

Pub

„Am vrut să lămuresc toate aceste lucruri cu Andrei Năstase într-o dezbatere publică. El refuză. Fuge și se ascunde. În schimb pretinde să mă retrag în favoarea lui. Eu niciodată nu dau înapoi. Eu lupt, nu mă ascund! Niciodată nu-i voi trăda pe chișinăuienii și nu voi renunța la programele de modernizare europeană pentru Andrei Năstase, care are un program asemănător cu Ivan Ceban. Nu spun eu acest lucru ci chiar dânșii, pentru că se acuză unul pe altul de plagiat”, mai menționează candidatul liberalilor, Valeriu Munteanu.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub