Liderul PLDM: Liberalii s-au transformat în trompetiști ai PCRM

Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat, s-a arătat nemulțumit că liberalii au cerut din nou demisia ministrului Educației, Maia Sandu. Cu această ocazie, liderul PLDM nu a ezitat să critice acțiunile Liberalilor, în special ale lui Mihai Ghimpu, notează UNIMEDIA.
 
„Noi vom duce toate bătăliile necesare pentru ca reforma în educație să aibă și finalitatea necesară, nu doar începuturi. Cei care susțin copiatul sau lipsa eficienței în sistemul educațional. Cei care îi solicită demisia ministrului Maia Sandu parcă sunt niște trompetiști ai Partidului Comuniștilor”, a declarat Vlad Filat în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la postul național de radio.
Liderul PLDM: Liberalii s-au transformat în trompetiști ai PCRM
Vlad Filat, președintele PLDM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Potrivit lui, prin aceste acțiuni, Partidul Liberal ar face jocul comuniștilor. „Eu am avut așteptări mai mari de la liberali. Trebuie să recunosc, față de dl Ghimpu nu am avut prea mari așteptări, asta este felul lui de a fi. Eu sunt extrem de supărat pe aceste abordări primitive ale acelor alături de care am și guvernat o perioadă de timp. Lipsa lor demonstrează de ce noi acum reușim să guvernăm cu mai puțin scandal”, a adăugat sursa.
 
UNIMEDIA reamintește că ieri, 31 ianuarie, deputații Valeriu Munteanu și Mihai Ghimpu au ieșit în fața presei pentru a cere demisia ministrului Maia Sandu, pe motiv că aceasta execută comanda politică a PLDM-ului și a încălcat Legea cu privire la protecția datelor cu caracter personal. 
 
În apărarea ministrului au sărit reprezentanții PLDM și prim-ministrul Iurie Leancă. Ultimul a încurajat-o să-și continue activitatea în aceeași manieră.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub