Librăria Bestseller: Profită de ultimele zile de lichidări de stoc cu reduceri de 70% la peste 1000 de cărți

Profită de ultimele zile de lichidări de stoc cu reduceri de 70% și reduceri de 85% la peste 1000 de titluri. Promoția se încheie sâmbătă, 12 august. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Librăria Bestseller: Profită de ultimele zile de lichidări de stoc cu reduceri de 70% la peste 1000 de cărți
(Foto: Bestseller)

Pasionații de literatură se vor putea bucura de reduceri la titluri de carte din diverse domenii: literatură universală și română, literatură motivațională, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, cărți de management, business și investiții.

Top 5 cele mai vândute cărți în această vară sunt: „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, roman premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a, „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, trilogia „Amintiri din viitor” de Andreea Russo, volumul I fiind premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XX-a, „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo și ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller - Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Sunt două lucruri esenţiale care te vor face înţelept – cărţile pe care le citeşti şi oamenii pe care-i întâlneşti.”  Jack Canfield

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub