Liberalii neagă acuzațiile precum că aleșii locali ai PL ar fi responsabili de blocarea proiectului companiei Dedeman

După ce rețeaua românească de retail „Dedeman” a anunțat că își retrage proiectul investițional pentru Republica Moldova, invocând bariere administrative, iar în presă au apărut informații că acest proiect nu ar fi fost susținut de către doi dintre consilierii liberali din CMC, reprezentanții PL neagă acuzațiile.

Liberalii neagă acuzațiile precum că aleșii locali ai PL ar fi responsabili de blocarea proiectului companiei Dedeman
(Foto: dedeman.ro )

„Fracțiunea Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău nu a fost, nu este și nu va fi niciodată împotriva vreo unui investitor străin, care vrea să vină să investească în Republica Moldova și în special în municipiul Chișinău, inclusiv Dedeman din România”, se arată într-un comunicat emis presei.

Mai mult membrii PL au scris că regretă faptul că proiectul investițional propus de această companie, nu a ajuns să se discute în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău.

În acest context, fracțiunea Partidului Liberal anunță opinia publică că luni la prima ora, va cere convocarea ședinței extraordinare a Consiliul Municipal Chișinău cu o singură chestiune pe ordinea de zi, cea de modificare a Planului Urbanist Zonal, pentru a permite companiei Dedeman România să proiecteze și să investească în Municipiul Chișinău.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub