La Chișinău a demarat turneul Open Cupa Presei la futsal

Turneul Open Cupa Presei-2018 la futsal, consacrat memoriei ziaristului sportiv Вoris Harcenco, se desfășoară la Complexul sportiv „Alexia” din capitală.  

La Chișinău a demarat turneul Open Cupa Presei la futsal
(Foto: Eduard Ciobanu via Facebook)

La acest concurs cu mare priză la publicul spectator, organizat sub egida Asociației Presei Sportive din R. Moldova, Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal și Academiei Sportului ce poartă numele lui Anatoli Pervanciuc, participă 10 formații alcătuite din amatori ai fotbalului care reprezintă diverse instituții media și de afaceri. Este de remarcat că echipele au fost repartizate în două grupe, iar în faza următoare a competiției vor accede câte patru formații din fiecare. Etapa finală a întrecerilor se va încheia pe 2 aprilie a.c. 

După finalizarea primelor două runde ale turneului, în grupa „A” cu 4 puncte la activ în fruntea clasamentului s-a situat debutanta competiției, echipa Tincomerț Grup. În prima zi de concurs ea a remizat în meciul cu campioana en titre Media Sport, scor 2-2. În partida următoare cei de la Tincomerț Grup au oferit o surpriză de proporții, reușind să învingă experimentata formație Red Union Fenosa: 3-2. 

Pub

Pe poziția a II-a a clasamentului cu trei puncte în palmares (după un singur joc) se află Victoriabank care s-a impus într-o luptă crâncenă, cu 2-1, în fața celor de la Red Union Fenosa. Menționăm că selecționata jurnaliștilor Media Sport în ambele partide a jucat la egalitate, de această dată după un meci extrem de disputat în compania echipei Молдавская Грэс, scor 3-3. Astfel, Media Sport a acumulat două puncte și se plasează pe locul III.

În fruntea clasamentului grupei „B” s-a instalat formația Romstal, cu două victorii la activ. În prima partidă ea a surclasat fără drept de apel, cu 5-2, un debutant al turneului, Academia Sportului „A. Pervanciuc”, pentru ca în a doua să se impună în aceeași manieră, scor 5-1, în fața în fața unui alt debutant, Linella. 

De un start demn de toată lauda a avut parte și colectivul celor de la Moldova Agroindbank, multiplă campioană a concursului. În primul meci ei practic au demolat pe teren echipa Efes Moldova: 11-0. De asemenea, a acumulat trei puncte și formația Academia Sportului „A. Pervanciuc”, care în runda a II-a a surclasat lotul celor de la Efes Moldova, cu 8-3. Este destul de remarcabil faptul că chiar și acele echipe care n-au reușit să acumuleze până acum niciun punct, cum ar fi Efes Moldova și Linella, au demonstrat un joc de o calitate destul de bună și păstreză șansa de a se califica în faza sferturilor de finală a turneului.

Vă prezentăm rezultatele meciurilor desfășurate până acum:

Prima rundă:

ACADEMIA SPORTULUI „A. PERVANCIUC” – ROMSTAL  2-5
MEDIA SPORT – TINCOMERŢ GRUP  2-2
MOLDOVA AGROINDBANK – EFES MOLDOVA  11-0
VICTORIABANK – RED UNION FENOSA  2-1

Runda II 

RED UNION FENOSA – TINCOMERŢ GRUP  2-3
ACADEMIA SPORTULUI „A. PERVANCIUC” – EFES MOLDOVA  8-3
ROMSTAL – LINELLA  5-1
MEDIA SPORT – MОЛДАВСКАЯ ГРЭС  3-3

În runda a III-a, care se va desfășura duminică, 11 martie curent la Complexul sportiv „Alexia”, se vor disputa următoarele meciuri: 

09.30-10.15. MOLDOVA AGROINDBANK – ROMSTAL 

10.15-11.00. ACADEMIA SPORTULUI „A. PERVANCIUC” – LINELLA

11.00-11.45. MEDIA SPORT – VICTORIABANK

11.45-12.30. MОЛДАВСКАЯ ГРЭС – RED UNION FENOSA

12.30-13.15. MОЛДАВСКАЯ ГРЭС – TINCOMERŢ GRUP.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub