Kit Harington şi Rose Leslie din Game of Thrones se căsătoresc astăzi în Scoția

Actorii Kit Harington şi Rose Leslie din Game of Thrones se căsătoresc astăzi în Scoția în cadrul unei ceremonii private organizate într-un castel ce aparține familiei actriței, scrie presa britanică.

Foto: libertatea.ro

Nunta dintre Kit Harington şi Rose Leslie este considerată evenimentul mondenului de fanii fantasycare așteaptă cu sufletul al gură informaţii de la ceremonia care va avea loc în castelul familiei actriţei, Wardhill Castle, din Aberdeenshire, castel ce aparţine familiei Leslie din secolul XII.

Cei doi actori, amândoi în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Game of Thrones” în 2012 şi povestea lor de dragoste din serial a trecut şi în viaţa reală. Ei şi-au anunţat logodna anul trecut, în ziarul The Times.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Kit Harington a declarat că i-a fost foarte “uşor” să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale serialul este când a cunoscut-o pe interpreta personajului Ygritte, în Islanda, în 2012, scrie libertatea.ro.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.