Kanye West scrie o carte despre obsesia oamenilor cu fotografiile

Rapperul american Kanye West a anunţat că scrie o carte de filosofie intitulată „Break The Simulation”, pe tema obsesiei societăţii cu fotografiile. Artistul a mai spus că se compară cu Stephen Hawking, iar pe soţia lui, Kim Kardashian, o vede drept „Maria Antoaneta a timpurilor noastre”, transmite digi24.ro.

Kanye West scrie o carte despre obsesia oamenilor cu fotografiile
(Foto: vanityfair.com)

Kanye West a făcut acest anunţ într-un interviu recent cu designerul Axel Vervoordt pe care l-a realizat pentru The Hollywood Reporter.

„Scriu o carte de filosofie intitulată «Break The Simulation». Am această filosofie – sau să spunem că este doar o idee, pentru că uneori cuvântul «filosofie» sună prea dur. Am o idee despre fotografii, despre oameni obsedaţi de fotografii – acestea te scot din prezent şi te transportă în trecut sau în viitor”, a spus Kanye West. 

Pub

„Fotografiile pot fi folosite ca documente, dar de multe ori acestea pun stăpânire pe oameni. Unele persoane trăiesc prea mult în amintire. Oamenii vor întotdeauna să audă istoria unui lucru, ceea ce e important, dar cred, totuşi, că este dată o prea mare importanţă istoriei”, a mai spus rapperul.

În aceluiaşi interviu, Kanye West s-a comparat cu profesorul Stephen Hawking. „Cred că sunt asemănător cu Stephen Hawking. El îşi modifica ideile şi teoriile tot timpul”, a spus rapperul, precizând că pe soţia sa o vede drept „Maria Antoaneta a timpurilor noastre”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub