Jurnalistul Gheorghe Gonța pleacă de la TVC 21: Nu va mai prezenta emisiunea IMPORTANT

Jurnalistul Gheorghe Gonța a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea IMPORTAT de la postul TVC 21, asta după ce și-a depus demisia.

Foto: Facebook.com/Gheorghe Gonța

„Am plecat eu de la TVC21 și prin urmare nu mai moderez emisiunea #Important. A fost bine acolo, pentru că am fost liber, am chemat la emisiuni pe cine am vrut și am discutat ceea ce am vrut eu, astfel încît telespectatorii să fie cît de cît mulțumiți. Însă realitățile presei din Moldova m-au făcut să plec de la acest post TV. Chiar dacă situația din țară este încordată și sunt necesare acum emisiuni pentru a înțelege mai bine ce se întîmplă și cine-i vinovat, voi sta totuși vara acasă, mă voi plimba zilnic cu Ionuț, fiul cel mare, care tot e mic, iar cu mezinul, Iustin, vom rîde împreună mereu, imaginîndu-ne că viața-i ușoară”, scrie Gonța pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul mai scrie că în curând va reveni. „Și vă rog să țineți minte că oriunde voi fi, la NTV, National Geographic, PublikaTV, Cartoon Network, TV8 sau MTV ori JurnalTV, eu voi rămîne același Gheorghe Gonța, cu același stil natural de a face emisiuni, care să vă placă neapărat, dar cel mai important - eu voi rămîne liber, căci altfel eu pur și simplu nu pot fi! Vă mulțumesc! Și să vă văd mândri, oameni buni!”, a conchis acesta.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.