Juncker: Presiunile externe asupra Republicii Moldova sunt inacceptabile

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere la Bruxelles cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Potrivit unui comunicat al PLDM, cei doi au discutat situaţia politică din Republica Moldova înaintea alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, evoluţiile în contextul regional de securitate şi presiunile care se fac din exterior pentru a influenţa parcursul european al ţării noastre, transmite UNIMEDIA.

Juncker: Presiunile externe asupra Republicii Moldova sunt inacceptabile
(Foto: pldm.md)

Jean-Claude Juncker a reiterat faptul că orice presiuni din afară cu scopul de a împiedica Republica Moldova să-şi făurească propriul destin sunt inacceptabile şi a subliniat, în acest sens, că alegerile parlamentare sunt decisive pentru viitorul european al ţării noastre.
Preşedintele Comisiei Europene a declarat că procesul de lărgire a Uniunii Europene va continua, iar Moldova, cu certitudine, va face parte din acest proces.

Vlad Filat i-a mulţumit lui Jean-Claude Juncker pentru suportul Republicii Moldova în efortul de aliniere a ţării noastre în marea familie europeană.

Pub

Totodată, preşedintele PLDM i-a adresat lui Jean-Claude Juncker invitaţia de a vizita Republica Moldova.

Jean-Claude Juncker este noul președinte al Comisiei Europene, care urmează să preia mandatul la 1 noiembrie 2014.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub