JAGUAR LAND ROVER își extinde în continuare rețeaua de dealeri - deschide un nou centru auto la Chișinău

Jaguar Land Rover își deschide oficial la Chișinău o nouă reprezentanță , în colaborare cu DAAC Hermes.

JAGUAR LAND ROVER își extinde în continuare rețeaua de dealeri - deschide un nou centru auto la Chișinău
(Foto: )

Această nouă reprezentanță este parte a extinderii rapidă și de durată a companiei Jaguar Land Rover pe piața europeană.

Noul obiect va fi deschis  de domnii  Marco Santuci și  Vasile Chirtoca.    

Noul centru auto Jaguar Land Rover este amplasat la Chișinău pe Calea Ieșilor, 14/1. Un raion bine amenajat cu o infrastructură  dezvoltată devine  un loc popular  pentru clienții  automobilelor de clasă grație investițiilor de peste 5 milioane de euro. 

Sala expozițională are peste  1000 metri pătrați și se poate lăuda ci cele  20  zone de expunere a automobilelor, salonul propriu zis și  suficiente locuri de parcare pentru automobilele oaspeților și clienților. 

Deservirea este susținută de un  autoservice cu 11 compartimente. În cdentrul auto vor munci, în total, 50 de angajați.  

Vasile Chirtoca, președintele companiei DAAC Hermes a spus: «Acest minunat centru auto din Chișinău va permite accesul clienților noștri  la vânzările și deservirea  de nivel  Jaguar Land Rover. Suntem mândri că avem cel mai  mare, la acest moment, centru auto din Europa».

Clienții au acces la întregul spectru de produse  Jaguar, inclusiv modelele de clasa sedan premium XE, XF, SUV F-Pace și E-Pace, sportivul  F-type, și cel mai recent și dorit vehicul electric   - I-PACE.

Jaguar I-PACE – un vehicul electric care își așteaptă proprietarul.  Curat, inteligent  și sigur, I-PACE oferă caracteristicile sigure ale unui automobil sportiv, tehnologia inteligenței artificiale de nouă generație  (AI) și caracterul practic al mașinii de teren cu cinci locuri, ceea ce plasează marca Jaguar în fața revoluției automobilelor electrice. 

Pentru  Land Rover  centrul auto propune  la discreția clientului -   Discovery și Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Evoque și Range Rover Sport, și premiatul Range Rover Velar.

În noul centru auto clienții vor putea procura  haine și accesorii de marcă și de cea mai înaltă calitate, pentru adulți și copii. 

Se extinde substanțial comercializarea automobilelor cu parcurs în cadrul programului  Jaguar Land Rover Approved . Oferim acum   10 zone pentru expoziții, în care găsiți automobile la mâna a doua, selectate și pregătite foarte minuțios.  Toate sunt curate din punct de vedere juridic  ș i au fost deservite în exclusivitate de dealerul oficial.  Fiecare automobil a fost  testat și pregătit reieșind din  165 puncte, iar fiabilitatea lui este garantată de programul  de protecție contra defecțiunilor.  

În aceste zile  Land Rover marchează 70 de ani, și în cinstea acestui eveniment  au fost prezentate 2 automobile exclusiviste - Series I Land Rover produs în a.1948 și vehiculul electric Jaguar I-Pace.

Informații suplimentare obțineți la numărul de telefon:

022 578 922

Despre dealerul local:

Din anul 1996 compania DAAC Hermes este importator exclusiv în Moldova a 11 branduri auto.

Mai bine de 12 ani automobilele de marca Land Rover îi fericesc pe proprietarii lor , oferindu-le  confort  de clasă și tehnologii avansate. 

An de an automobilele Jaguar cuceresc tot mai mult inimile admiratorilor moldoveni ai brandului. 

Despre compania  Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover – cel mai mare producător auto din Marea Britanie,  edificat pe două  branduri britanice de: Land Rover, cel mai mare producător mondial de mașini de clasa premium cu tracțiune integrală; și Jaguar – unul dintre cele mai bune automobile sportive de lux  din lume.  

Jaguar Land Rover are scopul să ofere  automobile de mare clasă,  care ar asigura clienților noștri experiență și dragoste pe viață. Produsele   Jaguar Land Rover sunt căutate în toată lumea. 

În anul 2017 Jaguar Land Rover a comercializat 621 109 automobile în 130 țări,  peste 80 % din acestea se vând în afara Marii Britanii.  

Inovațiile Jaguar Land Rover nu mai contenesc: anul viitor vor fi cheltuite  4 miliarde lire pentru crearea unor produse noi și pentru cheltuielile capitale.    

Începând cu anul 2020 toate automobilele noi Jaguar Land Rover vor fi electrificate, astfel clienții vor avea o diversitate și mai mare.    

Jaguar Land Rover va prezenta o gamă de produse electrificate în șirul de modele, care va cuprinde în totalitate  automobilele electrice, hibride și plug-in, precum și va continua linia de motoare moderne pe benzină și diesel.  

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub