„Jaful secolului”, proiecție de film creată de tinerii Platformei DA. Cine se face vinovat de furtul miliardului

„Cât mai răbdăm?”, reflectă mesajul tinerilor Platfomei DA, care se arată indignați de faptul că până astăzi nu sunt rezultate din investigația furtului miliardului. În acest sens, au ținut să proiecteze un film, intitulat: „Jaful secolului”. Acesta va derula astăzi începând cu ora 20:00 în fața Centrului Național Anticorupție.

Facebook

„În anul 2015, Viorel Chetraru ne spunea că raportul KROLL nu este altceva decât o beletristică. Deși, CNA este obligată și în măsură să stopeze orice furt din banii nostri, această instituție nu a luat nici o atitudine. 
Corneliu Gurin, ex-procuror general, făcea declarații de la tribuna Parlamentului că este la curent de faptul că din BNM se fură cu sacul.

Însă nici până astăzi Procuratura Generală nu are pornit un dosar penal real, nici un vinovat pedepsit. 

Dorin Drăguțanu împreună cu, Iurie Leancă, Andrian Candu, Anatol Arapu semnau garanții din numele Guvernului. Toți acești oameni și alții ca ei, care s-au perindat prin instituțiile statului, sunt responsabili de furtul miliardelor. 

Au trecut patru ani, organele abilitate mai sus numite, așa și nu au găsit miliardele furate. Mimează un fel de ivestigație fără de sfîrșit. Între timp în fiecare an suntem furați de alte miliarde. Cât mai rabdam?”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.