Iurie Leancă: „I-aş sugera Maiei Sandu să-și aducă aminte că am fost într-o echipă”

Iurie Leancă a fost invitat în această seară la emisiunea Important de la TVC21, în acest context s-a discutat despre problemele actuale din politica din țară.

Iurie Leancă: „I-aş sugera Maiei Sandu să-și aducă aminte că am fost într-o echipă”
(Foto: UNIMEDIA)

De asemenea, președintele PPEM a vorbit despre candidații pe circumscripții și despre posibila sa candidatură.

„E devreme să vorbim de circumscripții. Avem nevoiefie înaintați candidaţi integri, nu putem veni noi, din Chișinău, să propune pe cineva prin raioanele țării. Eu nu exclud faptul că voi candida pe circumscripția din Cimișlia de unde am pornit în lume”, a comentat Leancă.

La capitolul alianțe în Parlament, politicianul a evitat să vorbească despre un posibil aliat politic. Iar la declarația președintelui PPDA, Andrei Năstase, și PAS, Maia Sandu, care au declarat anterior că nu vor face alianță în Parlament cu Iurie Leancă, a sfătuit-o pe lidera PAS să-și amintească că au fost într-o echipă.

„Eu i-aş sugera Maiei Sandu să-și amintescă că am fost într-o echipă, că am ajutat-o foarte mult atunci când a fost ministru al Educației și prin dezbateri și ședințe, pentru că nu poți veni de unul singur cu o soluție. Am adus bani în mod special pentru educație a claselor multifuncţionale și tot ce am făcut cu Victor Ponta (n.r. fostul premier al României) pentru grădinițe și autobuze școlare. Am făcut un lucru bun atunci în anul 2013-2014. Deci dați să ajungem în Parlament, să avem siguranța ca partidele de stânga, care pentru mine sunt iresponsabili și foarte periculoși, și să avem această majoritate” a adăugat acesta.

UNIMEDIA amintește că Maia Sandu a comentat în nenumărate rânduri atutitudinea sa față de Iurie Leancă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub