Italia nu va juca la Campionatul Mondial din Rusia! Squadra Azzura ratează Cupa Mondială pentru prima dată în 60 de ani

Fără Italia la Campionatul Mondial! Squadra Azzura a ratat calificarea la turneul final din anul 2018, fiind eliminată de Suedia cu scorul general de 1-0. Italienii ultima oară absentaseră de la Cupa Mondială în anul 1958.

Italia nu va juca la Campionatul Mondial din Rusia! Squadra Azzura ratează Cupa Mondială pentru prima dată în 60 de ani

În comparație cu prima partidă jucată în Suedia, antrenorul italienilor a făcut 3 schimbări în primul 11. În locul lui De Rossi, Veratti și Belotti, și-au făcut apariția pe teren Jorginho, Florenzi și Gabbiadini. 

În prima repriză fundașii italieni au comis de două ori henț în careu, însă arbitrul partidei a ezitat să dicteze o lovitură de la 11 metri în poarta lui Buffon.

Pub

Belotti a putut deschide scorul până la pauză, unul din fundașii suedezi a respins balonul în ultimul moment de pe linia porții.

În repriza secundă, gazdele au continuat să atace, însă cei 74.000 de suporteri adunați pe San Siro nu au văzut vreun gol marcat de naționala Squadrei Azzura.

Italia ratează calificarea la Campionatul Mondial după o perioadă de 60 de ani.

Partida cu Suedia a fost ultima pentru Buffon în tricoul naționalei Italiei, veteranul de 39 de ani declarând anterior că se va retrage din fotbal la finele sezonului. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub