Ion Sturza, despre mesajul dur al lui Ilan Șor către Maia Sandu: „Îți spun eu cine ești – un ciorditor și un „pisateli” necărturar”

Politicianul Ion Sturza s-a arătat deranjat de mesajul primarului Orhei, Ilan Șor, transmis liderei PAS, Maia Sandu după ce aceasta depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc, a cărei câștigătoare a fost vicepreședintele Partidului Șor, Marina Tauber. Potrivit fostului prim-minsitru al Republicii Moldova, prin mesajul lui Ilan Șor, a umilit-o pe Maia Sandu.

Ion Sturza, despre mesajul dur al lui Ilan Șor către Maia Sandu: „Îți spun eu cine ești – un ciorditor și un „pisateli” necărturar”
(Foto: UNIMEDIA)

„Dar când un parvenit, hoț de miliarde, bănci, sindicate, palate, aeroporturi și multe altele de la concetățenii mei, pe care le vom achita noi și urmașii noștri zeci de ani (!!!), ne dă lecții și umilește o doamnă care a devenit simbol al rezistenței și al onoarei naționale, nu pot să tac!
Bă, nemernicule, neam al nimănui, vei răspunde! Vei întoarce până la ultimul bănuț! Vei fi pus la pușcărie. Nu azi-mâine, dar neîndoielnic vei fi pus. Crimele împotriva omenirii nu se prescriu! Tu și toți complicii tăi veți răspunde!
Te bucuri de J…a? Rușine celor din J...a! Ne dai pâine?! Ești salvator?
Nu! Îți spun eu cine ești – un ciorditor și un „pisateli” necărturar!”, a scris Ion Sturza într-o postare pe Facebook.

Amintim că Partidul Șor a oferit o reacție dură după ce liderul PAS, Maia Sandu a depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc. 

Pub

Primarul de Orhei a găsit și calificative pentru liderul PAS, precum „scumpa, nerecunoscătoarea și lipsita de scrupule Maia”. Mai mult, primarul de Orhei a încercat să explice ce îi diferențiază pe cei doi. „Îi hrănești pe oameni cu așteptările manei europene din cer, iar eu îi hrănesc cu pâine.

Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de rușine sau recunoștință”, a spus Ilan Șor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub