Ion Cebanu, noul şef la „Mina din Chişinău”

Fostul ministru al Tineretului, Ion Cebanu, va fi noul director al SA „Mina din Chişinău”. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către reprezentanții întreprinderii. Potrivit sursei, Ion Cebanu a fost înaintat în această funcție de către consiliul de administraţie al întreprinderii.
Ion Cebanu, noul şef la „Mina din Chişinău”
Ion Cebanu (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Numirea lui Cebanu în funcție va avea loc pe 4 septembrie 2013, când va avea loc Adunarea generală a S.A. „Mina din Chișinău”. În ordinea de zi este inclusă și eliberarea din funcția de director al întreprinderii a lui Maarif Raghimov.

UNIMEDIA amintește că Ion Cebanu a fost numit șef al Agenției de Stat MoldSilva la 27 februarie 2013. În perioada 2009 – 2013 a fost ministru al Tineretului și Sportului, în cadrul Guvernului Filat. 

Precizăm că fostul șef MoldSilva, Ion Lupu, a fost revocat din funcție de liberali, deoarece nu ar fi comunicat despre incidentul din Pădurea Domnească, de la sfârșitul anului 2012. Inițial, Filat se declara contra pentru ca Ceban să treacă din funcția de ministru în cea de șef MoldSilva. Ulterior, în urma negocierilor politice, liberalul, a fost totuși numit șef la această întreprindere de stat.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub