Ion Ceban, despre decizia partidelor de dreapta de a boicota referendumul anti-Chirtoacă: Sunt complice la infracțiunile primarului suspendat

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova dezaprobă și condamnă atitudinea partidelor politice de dreapta, de a boicota referendumul pentru demiterea primarului suspendat Dorin Chirtoacă.

Anunțul a fost făcut astăzi, de către consilierul municipal din partea fracțiunii PSRM, Ion Ceban, în cadrul unui briefing de presă.

Ion Ceban, despre decizia partidelor de dreapta de a boicota referendumul anti-Chirtoacă: Sunt complice la infracțiunile primarului suspendat
(Foto: UNIMEDIA)

„PSRM dezaprobă și condamnă atitudinea partidelor politice de dreapta și centru-dreapta de a boicota referendumul anti-Chirtoacă. Ultimele două mandate ale primarului suspendat au fost obținute prin fraudă, fiind ajutat de partenerii de coaliție, cei care au înscris la Ghimpu acasă către 400 de cetățeni, cei care au controlat spațiul mediatic (...) Chemarea la boicot a referendumului este defapt o chemare la conservarea incertitudinii care are loc în municipiu, la conservarea acestei situații de haos, incompetență, corupție”, a declarat Ion Ceban.

În acest context, președintele fracțiunii PSRM în CMC a făcut apel către locuitorii capitalei să nu țină cont de boicotul partidelor de dreapta și să iasă la referendum.

Pub

„A boicota înseamnă a fi complice al tuturor infracțiunilor comise de Chirtoacă. Facem apel către locuitorii capitalei să iasă pe 19 noiembrie și să nu țină cont de partidele complice. Or transportul când te duci dimineață la muncă, nu te întreabă ce mai face Putin sau Trump, iar dacă este sufocant vara și iarna frig în transportul public nu este vinovat Băsescu sau alți demnitari, e treaba orașului nostru și trebuie să o rezolvăm”, a conchis consilierul municipal.

Cei vizați nu au comentat deocamdată, declarațiile lui Ion Ceban.

Menționăm că, anterior reprezentanții PL, PAS, PLDM, PUN, PDM, PN, PPDA au anunțat că vor boicota plebiscitul cu privire la demiterea primarului suspendat Dorin Chirtoacă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub