Investițiile Dedeman, sub semnul întrebării. Ilian Cașu: Proiectul a fost exclus de pe ordinea de zi a ședinței CMC

Rețeaua românească de retail „Dedeman” ar putea să se retragă definitiv de pe piața din RM, întrucât proiectul investițional nu se află pe ordinea de zi a ședinței CMC, programată pentru mâine. Asta în condițiile în care reprezentanții companiei anunțau anterior că dacă aleșii locali din Consiliul Municipal Chișinău nu vor vota proiectul de decizie în acest sens, până pe data de 1 decembrie curent, vor renunța la această intenție.

Investițiile Dedeman, sub semnul întrebării. Ilian Cașu: Proiectul a fost exclus de pe ordinea de zi a ședinței CMC
(Foto: dedeman.ro )

Despre faptul că proiectul nu figurează pe ordinea de zi a CMC, a anunțat consilierul municipal din partea fracțiunii PN, Ilian Cași, pe pagina sa de Facebook.

„Subiectul „Dedeman” NU figurează pe ordinea de zi a ședintei CMC din 01.12.2017 (cel puțin nu în ordinea de zi trimisă tuturor fracțiunilor) sau Silva Radu recunoaște problemele cu blocarea traficului în cazul amplasării hypermarketului „Dedeman” lânga podul din strada Ismail, sau se va încerca punerea „șmecherească” pe ordine de zi adăugatoare pentru a se vota făra discuții”, a scris consilierul.

Pub

Asta deși, pe ordinea de zi publicată pe site-ul Primăriei Chișinău, proiectul cu privire la modificarea codului de reglementare urbanistică al terenurilor de pământ din str. Ismail, 99, figurează cu numărul șase.

Cei vizați nu au comentat deocamdată, afirmațiile consilierului PN.

Menționăm că, aleșii locali din partea fracțiunii PSRM au boicotat ședința CMC, programată pentru 23 noiembrie. Asta deși, pe ordinea de zi a Consiliului Municipal Chișinău urmau să fie examinate chestiuni privind bugetul municipalității, dar și proiectul investițional al companiei „Dedeman”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub