Internet fără griji pentru copii și părinți la Bălți

Orașul Bălți este următoarea destinație a proiectului educațional #InternetFărăGriji organizat de Moldcell în parteneriat cu Centrul Internațional La Strada și Tekwill Academy Kids.

Foto: moldcell.md

Este un moment foarte bun să afli tot ce ai vrut să știi despre siguranța online de la oameni care au făcut carieră din asta. Experți în securitatea informațională, protecția datelor cu caracter personal, cyber-bullying, asistență specializată, suport instituțional, dar și un psiholog, vin în orașul tău pentru a oferi răspunsuri pe care ai putea să nu le găsești de unul singur.

Bineînțeles, copiii sunt cei mai vulnerabili în fața riscurilor pe Internet, iar pentru ei am pregătit un atelier special cu activități lego și Robotică, unde vor învăța despre siguranța online în mod interactiv. Vor răspunde la întrebări la care nu s-au gândit până acum și vor pune creativitatea la bătaie pentru a-l salva pe ursul Panda dintr-o situație de risc pe internet.

Vino pe 16 iunie, ora 11:00, la Liceul “Mihai Eminescu” din Bălți, strada Ștefan cel mare 81, INTRARE LIBERĂ.

Pe lângă faptul că, atât părinții, cât și copii, vor învăța lucruri noi și foarte utile, va fi o zi petrecută productiv, cu multă socializare, dulciuri și cadouri pentru fiecare.

Ne vedem la Bălți!

P.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.