Citește toate știrile la acest subiect

Ilian Cașu: „Demisia lui Chirtoacă vine după exemplul de maturitate politică al lui Renato Usatîi”

Dorin Chirtoacă a fost inspirat de Renato Usatîi în gestul său de a-și da demisia, care a dat dovadă de „maturitate politică”, declarația aparține vicepreședintelui Partidului Politic „Partidul Nostru”, Ilian Cașu.

Solicitat de UNIMEDIA, consilierul municipal a declarat că demisia lui Chirtoacă a avut loc, ca în cazul demisiei primarului de Bălți, „sub influența regimului Plahotniuc”.

Ilian Cașu: „Demisia lui Chirtoacă vine după exemplul de maturitate politică al lui Renato Usatîi”
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

„Demisia lui Dorin Chirtoacă vine după exemplul de maturitate politică de care a dat dovadă Renato Usatîi. Factorii politici sunt aceeași - presiunile regimului Plahotniuc. E un dezmăț total, însă din fericire primarii încă se mai aleg de către cetățeni, această lege nu a fost schimbată de Plahotniuc. Este o soluție de ultima instanță pentru a permite gestionarea corectă a municipiului Chișinău până în 2019”, ne-a comunicat Ilian Cașu.

Mai mult, vicepreședintele PN, nu exclude versiunea că alegerile locale ar putea să nu aibă loc.

Pub

„Orice e posibil într-un stat capturat. Aceste demisii, la Bălți și Chișinău, trebuie urmate de alegeri locale, Nu știu ce monstruizități trebuie să mai invesnteze ortacii de la GBC pentru a impierdica desfășurarea alegerilor locale”, mai spune Cașu.

Cât despre faptul dacă va avea sau nu PPPN un candidat la funcția de primar la alegerile locale din municipiul Chișinău, Ilian Cașu a declarat că „Urmează să discutăm. E o decizie care în cadrul partidului, dar cu siguranță Partidul Nostru va veni cu un candidat în aceste alegeri”.

UNIMEDIA amintește că astăzi, primarul suspendat al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, și-a anunțat demisia. Decizia vine după ce luni, primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că demisionează din funcție.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub