Ilan Șor îi răspunde dur lui Ion Sturza, după ce acesta i-a luat apărarea Maiei Sandu: „S-a găsit cine să vorbească!”

Ilan Șor, oferă replică policianului, Ion Sturza, după ce acesta i-a luat apărarea liderei PAS, Maia Sandu în privința mesajului dur trimis de primarul Orheiului, după ce aceasta a depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc. Fostul prim-minsitru al Republicii Moldova, l-a numit pe Șor „hoț de miliarde, bănci, sindicate, palate, aeroporturi”, iar în replică a primit învinuiri în cazul fraudei internaționale offshore, sub denumirea „Panama Papers”.

 

Ilan Șor îi răspunde dur lui Ion Sturza, după ce acesta i-a luat apărarea Maiei Sandu: „S-a găsit cine să vorbească!”
(Foto: UNIMEDIA)

„Este teribil atunci când orbii sunt condusi de oameni nebuni. Citind discursul dvs înflăcărat, într-un anumit moment, m-am simțit orb.

Nerespectabile domn Sturza!

Pub

În opinia mea, faptul că un discurs cu asemenea replici vine de la o persoană care locuiește într-un alt stat și plătește impozite unui alt stat este dovadă cel puțin de ipocrizie. V-aș sugera să vorbiți despre România, și să evitați pe cât posibil să vă băgați nasul în problemele statului nostru.

Aici ați arătat deja tot de ce sunteți în stare. Răspundeți-vă singur la următoarea întrebare: oare are dreptul la vot persoana care a adus cetățenii propriei țări la limita sărăciei, care a plătit pensii cu “galoși”, iar salariile – cu cizme de cauciuc, care a vândut pentru “copeici” proprietatea statului și a falimentat întreprinderea care i-a fost încredințată? Cred că răspunsul este evident.

Ion! Cine ar spune! Nu voi accepta nici o acuzație din partea unei persoane al cărui nume figurează în scandalul fraudei internaționale offshore, cunoscut în întreaga lume sub denumirea "Panama Papers". Așa că, înainte de a spune ceva despre o altă persoană, uită-te mai întâi la tine sub nas.

Tu, nerespectabile Ion, nu ai nici cel mai mic drept moral de a insulta locuitorii unuia dintre satele din raionul Orhei. Cu toate acestea, la ce altceva să te aștepți de la un cretin narcisist, care a batjocorit cetățenii întregii țări? Nu îți pasă de această țară și de oameni așa cum nu ți-a păsat nici atunci. Dar mie îmi pasă de ei! Locuiesc în această țară, alături de acești oameni, încerc să îi ajut. Și cu siguranță nu îți voi permite să îi insulți. Închide-ți gura cea murdară! Iar eu voi construi pentru acești oameni frumoși, adevărați, care trăiesc în comuna Jora de Mijloc, satul viselor lor. (...)

S-a găsit cine să vorbească! Nu voi accepta acuzații de la o persoană al cărei nume apare în dosarul fraudei internaționale, cunoscută în întreaga lume sub denumirea de Panama Papers”, a menționat Ilan Șor într-o postare pe facebook.

UNIMEDIA amintește că  Partidul Șor a oferit o reacție dură după ce liderul PAS, Maia Sandu a depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc.

Primarul de Orhei a găsit și calificative pentru liderul PAS, precum „scumpa, nerecunoscătoarea și lipsita de scrupule Maia”. Mai mult, primarul de Orhei a încercat să explice ce îi diferențiază pe cei doi. „Îi hrănești pe oameni cu așteptările manei europene din cer, iar eu îi hrănesc cu pâine.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub