Igor Dodon a plecat la Moscova de unde critică dur vizita parlamentarilor europeni

(UPDATE 14:35) După ce UNIMEDIA.INFO a scris despre deplsarea lui Igor Dodon și a Zinaidei Greceanîi la Moscova, serviciul de presă a PSRM a emis un comunicat. Potrivit informației, cei doi politicieni au fost invitați să participe la manifestările organizate de Duma de Stat a Federaţiei Ruse „Întâlniri parlamentare de Crăciun”.

ORA 12:59 Liderul Socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu liderul fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi, au plecat de urgență la Moscova în această dimineață. Potrivit unor surse, cei doi ar urma să aibă mai multe întrevederi cu oficiali ruși. Informația nu a fost confirmată deocamdată de liderul PSRM. 

Igor Dodon a plecat la Moscova de unde critică dur vizita parlamentarilor europeni
(Foto: UNIMEDIA)

De la Moscova, Igor Dodon a transmis un mesaj "euro-unioniștilor" prin intermediul paginii sale de facebook. Scris în limba rusă, Dodon spune că la "Aeroport au venit astăzi dădacele euro-unioniștilor care urmează să-i îndrume pe viitor". De asemenea, liderul socialiștilor cere din nou organizarea de alegeri anticipate și le sugerează liderilor pro-europene să urce în avion și să plece penru totdeauna la Bruexelles.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub