ICT Career Orientation, eveniment pentru cei care își doresc o carieră de succes în domeniul IT

ICT Career Orientation, evenimentul care aduce împreună studenţii şi companiile din domeniul IT, se desfăşoară pe data 16 octombrie, cu începere de la ora 9.00 în cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei (Blocul 3, str. Studenţilor 7).

ICT Career Orientation, eveniment pentru cei care își doresc o carieră de succes în domeniul IT

Evenimentul este deschis pentru participare tuturor tinerilor care își fac studiile la specialitățile Tehnologii Informaţionale şi Comunicaţii (TIC) în cadrul instituțiilor de învățământ superior sau vocațional-tehnic, dar nu numai!

Oricine este interesat de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT, este binevenit în cadrul evenimentului! Detalii și agenda evenimentului: http://cariera.ict.md.

Pub

ICT Career Orientation are loc al cincilea an consecutiv şi a devenit o platformă de comunicare pentru actualii şi viitorii profesionişti IT, angajatorii din domeniu şi tinerii care optează pentru studii IT.

Companii IT importante vin împărtășească detalii şi nformaţie utilă despre direcții actuale de carieră, tehnologii de ultimă oră, sugestii pentru a dezvolta o carieră de succes, dar și să vorbească cu studenţii despre rigori, cerințe și recomandări pentru creștere profesională continuă.

Tinerii vor avea ocazia să discute cu potenţialii angajatori şi să afle chiar de la aceştia care sunt, oportunitățile pe care le pot accesa, perspectivele de carieră, dar şi paşii de întreprins pentru a-şi mări şansele de afirmare în domeniu.

Agenda evenimentului va cuprinde sesiuni de orientare pe o serie de subiecte foarte actuale: Mobile development, Application management, Metodologiile Agile, Behavior Driven Development, Continuous Integration, Agile testing, Integrarea sistemelor informaționale cu servicii informatice terțe, GIT - Source Version Control etc.

În cadrul Târgului Companiilor desfășurat în holul universității tinerii vor afla mai multă informație despre profilul acestora, oportunitățile de stagiere, condițiile de angajare. ICT Career Orientation se adresează tinerilor care studiază specialităţile în cadrul instituțiilor de învățământ superior și mediu de specialitate şi are drept scop motivarea şi ghidarea acestora spre cunoaşterea şi valorificarea oportunităţilor de creştere profesională în domeniul TIC.

În cadrul ediţiei din 2013 a evenimentului au participat peste 1000 de tineri. Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC, cu suportul Proiectului USAID CEED II și Ministerului Tineretului și Sportului prin intermediul Programului de Granturi pentru anul 2014.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub