iPhone SE 2 mai întârzie, dar promite să fie revoluționar

Conform zvonurilor din ultimii ani, Apple lucrează la o nouă versiune de iPhone SE. Intitulat iPhone SE 2, smartphone-ul ar trebui să păstreze forma generală a unui iPhone 5.

iPhone SE 2 mai întârzie, dar promite să fie revoluționar
(Foto: playtech.ro)

Dacă nu ai mâinile foarte mari sau vrei să-ți folosești telefonul cu o singură mână, fără emoția constantă că-l scapi, nu ai prea multe opțiuni. Majoritatea telefoanelor noi de top folosesc panouri de dimensiuni foarte generoase. iPhone SE a fost primul telefon cu un ecran de patru inci care avea o configurație hardware decentă, scrie playtech.ro.

Apple ar fi trebuit să lanseze iPhone SE 2 în această perioadă. Conform unui nou set de speculații provenite din Japonia, se pare însă că va mai întârzia. Noua dată vehiculată pentru lansare este în septembrie 2018. Deși ai fi tentat să crezi că respectivul anunț va fi făcut în cadrul conferinței anuale de lansare a smartphone-urilor Apple pentru 2018, se pare că te înșeli. Noul iPhone SE ar trebui să fie lansat cu scurt timp înainte de iPhone X S, iPhone 9 sau iPhone 8S.

Pub

Un lucru este sigur, iPhone SE 2 va fi mai ieftin decât celelalte terminale ale gigantului din Cupertino. Motivul întârzierii pare să aibă legătură cu niște dezbateri legate de design. Apple are în vizor mai multe versiuni ale aparatului, iar oficialii companiei nu s-au decis încă pe varianta finală.

În teorie, iminentul iPhone SE 2 ar putea fi construit în jurul unui panou de 4 inci, la fel ca iPhone SE, iPhone 5 sau 5S. Alternativa implică păstrarea formei generale a aparatului, dar trecerea la un panou de 6 inci, prin eliminarea ramelor, un concept similar cu cel folosit la iPhone X. Ca referință, actualul iPhone X se apropie foarte mult de forma unui iPhone 7, dar în aceeași carcasă care găzduia în trecut un ecran de 4,7 inci, s-a găsit loc pentru un panou de 5,8 inci.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub