Horoscopul zilei: Ziua de vineri aduce necazuri pentru două zodii

O zodie nu se simte vineri în apele ei, în timp ce o altă zodie trebuie să îți folosească talentul de a manipula.

Citeşte horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscopul zilei: Ziua de vineri aduce necazuri pentru două zodii
(Foto: ziarelive.com)

Berbec 
Dacă te rupi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile detaşat, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară.

Imaginează-ţi că eşti un vultur care se înalţă deasupra tuturor şi, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilităţi pe care, de la nivelul solului, n-o poţi vedea.

Pub

Ca atare oferă-ţi această şansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedica ce te ţine acum captiv, e o lume largă ce merită explorată.

Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!

Taur

Te simţeai blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou.

Interesul tău scăzuse simţitor şi nu mai depuneai nici un efort pentru a depăşi acel hop.

Dar iată că surprizele bune apar de unde nici nu te aştepţi şi-ţi reaprind dorinţa de a trece la pasul următor.

Chiar dacă unele lucruri bat pasul pe loc şi nu dau semne că ar mai duce într-o direcţie bună, nu renunţa şi continuă să lupţi.

Condiţiile nu sunt întotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin şi perioade de platou în care totul trenează. Dar o scânteie tot apare de undeva şi reaprinde focul ce pune iar în funcţiune maşinăria.

Gemeni 
Este un moment bun să stai şi să faci nişte planuri de afaceri, poate şi pentru că întâlneşti pe cineva care îţi aruncă un pont profitabil.

Ţine-l minte şi foloseşte-te de el cândva, în perioada următoare, pentru că poate fi startul unor perspective promiţătoare pentru bugetul tău.

Pe de altă parte, azi ai ocazia de a te mândri în faţa celor dragi cu ultimele tale achiziţii, cumpărături sau investiţii, pentru că atunci când se adună mai multă lume la un loc, are ocazia de a se lăuda cu ce are. Ai şi tu cu ce, deci nu fi modest!

Rac 
Nu eşti chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece cu tine şi te susţin din umbră cu încurajări şi vorbe bune.

Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături de tine, pentru că starea de slăbiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun decât al tău.

Aceştia reuşesc să te atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive în afara casei, şi te scot astfel din starea neplăcută care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

Leu 
Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l priveşti ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză şi încearcă să înţelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experienţa acumulată pentru a trece la nivelul următor.

Priveşte înapoi cu recunoştinţă, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu succes.

Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus iniţial, cu siguranţă ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe.

Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viaţa ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.

Fecioară
Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure dacă te prinde cu cioara vopsită.

Te pricepi să învârţi cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit.

Evită să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de ţine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

Balanță
Optimismul cu care priveşti spre viitorul unei acţiuni anunţate în perioada următoare te va motiva să duci mai departe ce ai început.

Te apropii de un succes, la care îţi aduci contribuţia alături de cei din familie, şi felul în care vă stimulaţi unii pe alţii se va dovedi a fi sursă principală de energie către succesul visat.

Spuneţi cu toţii că se poate, împingeţi-vă unii pe alţii de la spate şi nu vă criticaţi nicio secundă, pentru că numai din acest schimb de stimulente şi aprecieri se va construi un plan care să mulţumească pe toată lumea.

Scorpion
Nu trebuie să spui la toată lumea ce anume îţi doreşti tu de la viaţă, pentru că nu toţi vor înţelege visele tale. Continuă să le păstrezi doar pentru tine, în gând, fă-le să crească şi alimentează-te cu noi şi noi dorinţe.

Lasă creativitatea să inventeze lucruri tot mai mari, pentru că aici contează ce vrei tu, nu ce spun ceilalţi.

Chiar dacă unii spui că tu trăieşti într-un vis, ai tot dreptul să-ţi clădeşti visul aşa cum îţi place, pentru că eşti convins că într-o zi, măcar o parte – dacă nu total – din aceste planuri măreţe va deveni realitate. Nu te lasă influenţat de cei care îţi taie elanul: continuă să creezi!

Săgetător
Veştile care sosesc de departe te pun pe gânduri şi te supără, pentru că ar fi nevoie de o intervenţie din partea ta acolo, la faţa locului.

Ca să te poţi prezenta personal, ar trebui să laşi alte treburi deoparte şi să pleci la drum, or nu eşti în cea mai bună stare pentru asta.

E greu să rezolvi problemă prin telefon, deci, dacă altfel nu se poate, urcă-te în maşină şi du-te acolo unde e nevoie urgentă de tine.

Chiar dacă ţi-ai stricat astfel programul normal al zilei, măcar vei fi mulţumit că ai reuşit să înţelegi situaţia direct din miezul acţiunii, şi nu din povestiri.

Capricorn 

Dacă te simţi dat la o parte pe nedrept, încearcă să nu pui la suflet această senzaţie, pentru că faci presupuneri greşite.

Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizează şi nu te tratează incorect, ca atare nu-i privi pe ceilalţi ca şi cum ţi-ar dori răul.

Impresia pe care ţi-au format-o poate fi complet eronată şi ai putea reacţiona anapoda la un cuvânt aruncat în vânt, la o grimasă nelalocul ei, la o replică neadecvată.

Oameni sunt şi ei, de ce vrei să fie perfecţi? Ca atare nu te gândi că în spatele unor mici semnale s-ar afla intenţii urâte sau cine ştie ce alte atacuri îndreptate împotriva ta.

Nu face scenarii atât de mari, deoarece nimic nu e aşa cum pare!

Vărsător
Lupta ta pentru a demonstra adevărul dă roade şi acum poţi jubila în voie că ţi se dă dreptate. Continuă pe aceeaşi cale, adună dovezi, scoate de la naftalină mărturiile sau informaţiile care vor demonstra că adevărul e la tine şi nimeni nu ţi se mai poate opune.

Ai atras alături de tine şi alţi oameni care cred în acelaşi adevăr şi vă uniţi cu toţii forţele pentru a avea câştig de cauză.

De data aceasta vei găsi ac de cojocul celor care umblă cu cioara vopsită sau încearcă să arunce vini asupra ta pe nedrept, dar nu te laşi până nu obţii victoria prin mijloacele cele mai corecte.

Insistă să lupţi pentru principiile în care crezi cu tărie sau pentru ce ţi se cuvine de drept!

Pești
Vorbeşti cu cei din familie despre unele schimbări pe care ai dori să le faci şi de care vor beneficia cu toţii, dacă vor contribui cu aceeaşi pasiune.

Ţie îţi place cum sună perspectivele spre care îţi îndrepţi acum energia şi reuşeşti să-i motivezi şi pe cei dragi în egală măsură ca să participaţi cu toţii, cot la cot, la succesul visat.

E un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, ca atare contează fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapă în care tu şi ceilalţi membri ai familiei vă implicaţi cu încredere deplină.

Clădiţi pas cu pas, laolaltă, un drum nou de-a dreptul promiţător, dar deloc simplu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub