Horoscop: Vărsătorii au eșecuri, dacă acționează pe cont propriu, fără să țină cont de părerile celorlalți

Berbec - Chiar este o zi de relaxare și ar fi bine să o folosești la adevăratul ei potențial, ca să te revigorezi 100%. Poți vedea problemele la dimensiunile lor reale.

Horoscop: Vărsătorii au eșecuri, dacă acționează pe cont propriu, fără să țină cont de părerile celorlalți

Taur

Chiar dacă simți nevoia să te impui în fața celor din familie, ar fi bine să nu faci acest lucru, pentru că vei tulbura liniștea care s-ar putea instala în casă.

Pub

Gemeni

Este o zi în care se recomandă să pui bazele unei noi atitudini, mai binevoitoare, față de toți cei apropiați, ca să puteți construi ceva împreună.

Rac

Ești preocupat de resursele de orice fel, în speciale de cele financiare, dar simpla preocupare pentru aceste chestiuni devine chinuitoare, dacă nu iei și măsuri. Progresul general aduce mai multe resurse.

Leu

Ești în plin proces de șlefuire a propriei persoane și rezultatele ar putea fi excepționale. Condiția este să fii sincer, să îți recunoști defectele și să le îndrepți.

Fecioară

Se planifică tot felul de lucruri, dincolo de privirile tale directe, și ai dreptate să te întrebi de ce este un așa mare secret ce se discută acolo. Trebuie să știi însă că nu sunt planuri împotriva ta.

Balanță

Ești în postura celui care oferă, în această perioadă, și cu cât accepți mai repede acest lucru, cu atât îți va fi mai simplu să înțelegi situațiile pe care le trăiești.

Scorpion

Vrei, nu vrei, ești privit și considerat un exemplu de către unii colegi și poate chiar de către unii dintre superiorii tăi. Asta implică o mare responsabilitate, pe care va trebui să ți-o asumi.

Săgetător

Ai parte de o zi care poate aduce lumină în mintea și sufletul tău, mai ales în părțile confuze ale planurilor tale, adică acolo unde ai cea mai mare nevoie.

Capricorn

Ai ocazia să vezi că metodele pe care le-ai folosit până acum pentru a spori resursele de care dispui nu mai pot fi folosite de acum încolo și trebuie să te reorientezi.

Vărsător

Trebuie să ții cont de părerile partenerilor de orice fel, indiferent că îți convine sau nu. Acțiunile pe cont propriu duc la eșec, mai mult decât de obicei.

Pești

Solicitările de la serviciu depășesc nivelul cu care ești obișnuit, pentru că sunt mai complexe, dar și pentru că solicită calități pe care nu le folosești de obicei la muncă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub