Horoscop: Scorpionii, tentați să nu țină cont de părerea celorlalți; Consecințele vor apărea imediat

Berbec - Ești invitat să dovedești prietenia pe care o afirmi de fiecare dată când ai ocazia, față de cei apropiați. Gesturile vor conta mai mult decât vorbele, ca dovezi de generozitate.

Horoscop: Scorpionii, tentați să nu țină cont de părerea celorlalți; Consecințele vor apărea imediat

Taur

Există o legătură foarte strânsă între dispoziția ta sufletească și modul în care vor alege să se poarte cei din jur cu tine astăzi. Dacă știi asta, vei ști și ce ai de făcut.

Pub

Gemeni

Impulsul cel mai puternic al zilei este unul pozitiv, acela de a exprima nevoia ta de armonie și de a găsi cele mai bune metode pentru a-i convinge și pe cei din jur că și ei au nevoie de asta.

Rac

Din familie poate veni o invitație, o propunere sau o simplă discuție care îți va schimba gândurile și te va ajuta să îți înseninezi ziua.

Leu

Este de ajuns să exprimi neîngrădit simpatia pe care o ai pentru unii dintre cei apropiați, ca să înțelegi că în orice situație te întâlnești cu acest balans între atracție și respingere.

Fecioară

Azi riști să transformi o divergență de păreri în cuplu într-un motiv de dispută sau, făcând din țânțar armăsar și fără să te intereseze consecințele, într-o ceartă-monstru.

Balanță

Ești capabil să oferi ce ai mai frumos oamenilor care vin în preajma ta, dintr-un impuls sincer. Ceilalți pot beneficia și ei măcar de bunăvoința ta, care nu e deloc puțină.

Scorpion

De tine depinde cei vei alege să faci cu impulsul de a ține cont și de părerea celorlalți. Consecințele vor apărea imediat și vor fi foarte evidente, indiferent ce variantă alegi.

Săgetător

Vei avea ocazia să vezi rezultatele unor alegeri inspirate, făcute nu cu mult timp în urmă. Surpriza plăcută poate veni de la un prieten sau de la o rudă.

Capricorn

Dacă vei reuși să fii atent la partea bună a lucrurilor, vei sesiza bunăvoința unora dintre apropiați. Dacă nu, pierderea va fi numai a ta.

Vărsător

Este o zi senină, care ți se potrivește – bineînțeles, dacă te va găsi într-o dispoziție similară. Dacă vezi că se adună norii negri pe cerul tău, va trebui să îi alungi cum știi tu mai bine.

Pești

Există ceva bun în această zi, ceva care te poate face să îmbrățișezi o dispoziție generoasă chiar de la primele ore și să reușești să o menții întreaga zi.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub