Horoscop: Săgetătorii sunt sfătuiți să nu intre în nici un conflict, deoarece e o zi foarte complicată

Contextul astrologic se mai schimbă şi începem să ne simţim din nou optimişti. Este meritul Lunii care se mută în Săgetător, oferindu-ne influenţe pozitive. Deşi Mercur e încă în retrograd, ceea ce nu permite zodiilor să acţioneze cu claritate, influenţele zilei sunt evident unele fericite.

Horoscop: Săgetătorii sunt sfătuiți să nu intre în nici un conflict, deoarece e o zi foarte complicată
(Foto: simbol)

Berbec

 În prima parte a zilei va simțiți plin de energie și puteți să va ocupați de activități care necesită efort fizic susținut. Va sfătuim să nu va supra-apreciați capacitatea de efort, fiindcă altfel riscați să va alegeți cu probleme de sănătate sau chiar mici accidente. În cursul serii s-ar putea să primiți musafiri de departe sau dumneavoastră să fiți invitat la prieteni. Fiți cumpătat!

Pub

Taur

 Se întrevede o zi bună pentru negocieri și semnarea unor documente importante. Pe tot parcursul zilei de azi, secretul succesului este inițiativa. Este momentul să acționați cu hotărâre. Relațiile parteneriale sunt favorizate și împreună cu partenerul de viață aveți posibilitatea să rezolvați probleme ale familiei.

 Gemeni 

Parcurgeți o perioada favorabilă pe plan sentimental și social. Relațiile cu partenerul de viață ar trebui să decurgă foarte bine, iar eastrolog.ro va sugerează să va ocupați de rezolvarea unor chestiuni importante și dificile, fiindcă puteți să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus să faceți împreună. După-amiază este posibil să survină schimbări în programul dumneavoastră, că urmare a unei invitații pe care o primiți în ultimul moment de la o rudă îndepărtată.

Rac

 Perseverență va ajută să rezolvați probleme dificile de la locul de muncă sau în afaceri. Veți vedea că a meritat să va zbateți: rezultatele vor fi pe măsură efortului depus. Este recomandabil să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii. Cu calm și diplomație, totul se rezolva mai ușor.

 Leu

Astăzi șansă este de partea dumneavoastră și puteți avea succes în tot ce faceți. Este o zi favorabilă afacerilor și deciziilor privind investițiile pentru îmbunătățirea confortului în cămin. În plan sentimental nu se întrevede nicio problema. Să nu neglijați problemele partenerului de viață și ale celorlalți membri ai familiei.

 Fecioară

Fecioara în această zi va încerca cu orice preț să-și apere cazul în discuții cu superiorii lor. Șeful tău va trimite imediat un indiciu clar că nu trebuie să-l contrazici. Dar nu, veți ignoră acest avertisment, doriți să vă împotriviți nedreptății. Acest lucru va duce la consecințe neplăcute. Cel mai mic lucru care ți se poate întâmpla din cauza acestui incident este o scădere de salariu. Cea mai mare problemă pentru ține poate fi concedierea bruscă.

 Balanţă

Balanţa în această zi va arăta neglijență în sfera prietenilor. Aveți de gând să dedicați această seară doar dvs. și, prin urmare, să refuzați să acordați ajutor celui mai bun prieten al tău. El va găși o modalitate de a scăpa de probleme fără participarea dvs., ascunzând în același timp cât de insultat este. De aceea, când îl sunați înainte de a merge la culcare, nu vă va răspunde. Fiți gata mâine, și mult timp de azi înainte, să primiţi acelaşi tratament.

 Scorpion

Scorpionii în această zi sunt destinați să câștige o mare bătălie cu părinții potențialului vostru partener. Vă planificați aspectul până la cel mai mic detaliu și pregățiți și un discurs, deoarece este punctul cel mai sensibil să vă prezentați realizările. Întâlnirea cu părinții va fi minunată, iar aceșți oameni vor decide că sunteți mai demni decât oricine altcineva de dragostea copilului lor. Doar că partenera voastră nu va fi prea fericită, ea bazându-se pe faptul că veţi da greş şi nu va fi nevoită să se gândească la lucruri serioase. Mare atenţie ce vă doriţi.

 Săgetător

Săgetătorul va fi indignat de comportamentul unuia dintre colegii lui. E vorba de partenerul tău pe un proiect, care va veni cu întârziere la muncă și apoi va lucra încet toată ziua, că un melc. Desigur, veți încerca să terminaţi singur proiectul, în timp ce vă răstiţi la colegul tău inconștient. Din păcâte, eforturile dvs. nu vor avea efectul dorit și devine clar că nu puteți să predați această sarcină. O să vă vărsaţi amarul şi colegul vostru va avea o reacţie foarte violentă. Nu vă angajaţi în conflict dacă nu puteţi să rezistaţi asaltului fizic. E o zi foarte complicată azi.

Capricorn

Capricornul pe 4 aprilie 2018 va fi foarte dezamăgit de eşecul noii lor pasiuni. În sfârșit, realizați că această persoană de lângă voi este departe de a fi ceea ce ei pretind a fi și comportamentul lor are mai multe minusuri decât plusuri. Cu toate acestea, încă nu aveți curajul și puterea interioară pentru a rupe acest atașament odată pentru totdeauna. Pasiunea pentru această persoană continuă să fie puternică, dar veți începe să o rezolvi puțîn câte puțîn. Că sfat, încearcă să pui mâna pe telefon şi aruncă un ochi în mesajele de pe Facebook. O să te convingi total.

Horoscop 4 aprilie, Vărsător

Vărsătorul astăzi va pierde un lucru de neînlocuit. După cum se dovedește puțîn mai târziu, acest element a fost „împrumutat” de la dvs. de către unul dintre colegii voștri, nefiind necesar să vă ceară permisiunea. În cel mai rău caz, acest obiect vă va fi returnat într-o stare avariată. Aveți o dilemă în fața dvs., cum să răspundeți la o astfel de situație. Doar tu poți decide dacă să raportezi ce să întâmplat şefului tău sau să cumperi un înlocuitor pentru acest instrument pe propria cheltuială. Complicat, pentru că poate fi vorba despre un laptop sau calculator cu informaţii sensibile pe el, caz în care nici achiziţia unui lucru nou nu schimbă ceva.

Peşți

Peștii se vor află într-o situaţie cu totul deosebită astăzi. Lucraţi de ceva timp într-un loc de muncă unde nu vă atrage nimic în afară de şeful departamentului. Este foarte drăguţ şi amabil şi azi îţi face o invitaţie într-un loc foarte romantic. E interesant de abordat subiectul, însă încearcă să afli dacă nu cumva a mai făcut această invitaţie şi în trecut, altor angajate. S-ar putea că în loc să-ţi pice el în plasă, să nu-i pici tu lui. Dacă te înşeli în privinţa lui, s-ar putea să ai de suferit atât pe plan emoţional cât şi pe plan personal.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub