Horoscop: Racii au o zi tulbure; Înlocuiesc rațiunea cu sentimentele și emoțiile și trag concluzii pripite

Berbec - S-ar putea să te supere situații și persoane pe care altădată nici nu le observai. Este bine să fii tolerant cu cei din anturajul apropiat, ca să îți urmeze și ei exemplul.

Horoscop: Racii au o zi tulbure; Înlocuiesc rațiunea cu sentimentele și emoțiile și trag concluzii pripite

Taur

Elementul central al acestei zile poate fi o dezamăgire, care provine dintr-o iluzie frumoasă în care ai vrut să crezi, ca să te simți protejat sau ferit de consecințele propriilor fapte.

Pub

Gemeni

Te poate afecta, mai mult decât lași să se vadă, evoluția unei situații de care ți-ai legat multe speranțe de progres profesional sau social.

Rac

Poate fi o zi tulbure pentru tine, prin tendința de a amesteca emoțiile, sentimentele, de a înlocui rațiunea cu acest amestec și de a trage concluzii pripite.

Leu

Este posibil să te simți dezamăgit de o anumită persoană sau de o situație generată de aceasta. Poate fi un lucru bun această întoarcere la realitate.

Fecioară

Ai de ales între a investi mai mult în evoluția profesională și a proteja relațiile importante, cum ar fi cea de cuplu. În ambele domenii există vulnerabilități.

Balanță

Sunt posibile complicații la locul de muncă, din cauza unor probleme de sănătate sau din motive care nu au legătură cu tine. Răbdarea este cheia acestor situații.

Scorpion

Tentația zilei vine din dorința de a renunța la anumite sentimente care îți strică planurile, deși nu știi dacă vei putea face asta și care vor fi consecințele.

Săgetător

Apar nori negri în cuplu, unii dintre ei provin din familie, alții sunt generați de tine. Nu sunt situații ieșite din comun, doar trebuie gestionate inteligent.

Capricorn

Problemele din anturajul apropiat pot avea un rol special pentru tine, te pot ajuta să îți înțelegi mai bine anumite erori și să le corectezi, ceea ce nu e deloc puțin lucru.

Vărsător

Una dintre slăbiciunile tale, care te întunecă, este astăzi foarte evidentă și are legătură cu banii. Cauți să obții mai mulți bani, dar contează foarte mult și cum anume vei face asta.

Pești

Se sparge un balon în mintea ta, unul care are legătură cu situația din familie. Șansa ta vine din faptul că te așteptai, ai intuit această evoluție.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub