Horoscop pentru vineri, data de 13: Gemenii sunt rapizi și eficienți

Aflăm ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 13 octombrie 2017.

Horoscop pentru vineri, data de 13: Gemenii sunt rapizi și eficienți
(Foto: descopera.ro)

Berbec

Ai șansa de a remedia unele dintre complicațiile care ți-au afectat relațiile cu cei dragi în ultima vreme. Este important ca inițiativele pozitive să vină de la tine.

Taur

Pub

Cu multă răbdare și cu implicare sinceră, vei reuși să rezolvi multe, atât la serviciu, cât și acasă. Dacă te sperie efortul, ar fi mai bine să nu te mai ocupi de acest aspect.

Gemeni

Ajungi mai ușor decât oricând la concluzii utile, chiar în situațiile care cer reacții rapide sau generează o presiune suplimentară asupra ta.

Rac

Te poate ajuta cineva din familie, mai mult indirect, prin ideile pe care ți le comunică sau, pur și simplu, pentru că îți distrage atenția de la ceea ce te nemulțumește.

Leu

Dispoziția ta generoasă poate produce mai multe efecte decât crezi. Ai putea fi surprins plăcut de reacțiile celor din anturajul apropiat.

Fecioară

Există posibilitatea de a lua decizii mai înțelepte astăzi, cu condiția să îți păstrezi mintea limpede și să stai departe de influența negativă a celor pesimiști.

Balanță

Poți primi sfaturi dintre cele mai utile de la apropiați, cu condiția să le ceri și să ai și răbdarea necesară pentru a le asculta până la capăt.

Scorpion

Nu reușești să controlezi mare lucru și acest lucru te poate da peste cap. Situațiile care îți scapă acum de sub control nu pot fi întoarse din drum.

Săgetător

Ai parte de sugestii pozitive de la un prieten adevărat, care te și cunoaște foarte bine. Este bine să ții cont și de părerile celor din familie când iei o decizie care îi privește.

Capricorn

Știi ce ai de facut pentru a-ți proteja imaginea bună pe plan profesional, dar rămâi doar cu imaginea, dacă nu ai depus eforturile necesare, la momentul potrivit.

Vărsător

Cuvintele înțelepte vin azi de la persoanele mai în vârstă de care te leagă sentimente sincere și de la care ai mai primit și altădată sfaturi bune.

Pești

Dorința de a economisi inteligent orice fel de resurse te poate ajuta foarte mult, mai ales pe plan sufletesc, pentru că nu te vei mai consuma inutil în situațiile neclare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub