Horoscop: Azi, balanțele simt nevoia să fie de ajutor

Balanțele se ocupă azi de problemele celorlalți. Azi, simt nevoia sa fie de ajutor, transmite libertatea.ro.

Horoscop: Azi, balanțele simt nevoia să fie de ajutor
(Foto: atroella.com)

Berbec: Vei simți nevoia să te retragi din situațiile care te consumă prea mult sau din conflictele pe care nu le mai poți menține la intensitatea de până acum.

Taur: Ai șansa unor asocieri frumoase, cu persoane deosebite, pe care le cunoști deja, dar abia acum te apropii de ele, pentru că și nevoile tale sunt diferite.

Pub

Gemeni: Vei fi în centrul atenției, cu sau fără voia ta, și asta înseamnă că ar fi bine să fii mai cu băgare de seamă la solicitările care vin de la cei din jur. Contează foarte mult, pentru imaginea ta.

Rac: Ai nevoie de o lărgire a concepțiilor și de abandonarea convingerilor care generează o presiune inutilă asupra ta. În mare, asta ar însemna o viziune mai constructivă.

Leu: Ești invitat să îți refaci vitalitatea și să îți regăsești optimismul de care ai mare nevoie mereu. Este o zi în care ritmul activităților ar trebui să fie mai scăzut.

Fecioară: Unul dintre partenerii importanți vine cu un mesaj esențial pentru viitor. Este suficient să existe un dialog sincer pentru ca acel mesaj să își arate adevărata valoare.

Balanță: Ai tendința sinceră de a te ocupa mai mult de problemele celorlalți, ca o confirmare a unor calități pe care ți le cunoști foarte bine.

Scorpion: Acorzi importanță sentimentelor, dar numai dacă acestea nu incomodează anumite planuri de viitor sau inițiative curajoase care te preocupă acum.

Săgetător: Vrei să evadezi din mediul intim, dar tocmai acolo vei găsi ceea ce cauți, adică liniște, echilibru și un cadru potrivit pentru preocupările tale preferate.

Capricorn: Cei din anturajul apropiat merită să le acorzi mai multă atenție, chiar dacă sunt foarte diferiți de tine și vorbesc despre lucruri pe care nu le înțelegi.

Vărsător: Ești tentat să privești cu maximă îngăduință nevoile tale și să le judeci aspru pe cele ale apropiaților. Cu un efort sincer, vei reuși să învingi această tendință.

Pești: Te armonizezi imediat cu oricine îți iese în cale și acest lucru va avea o influență deosebit de bună asupra rezultatelor pe care le vei obține.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub