Horoscop 19 martie. Azi iei cea mai grea decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti proaste

Horoscop 19 martie. E bine s-avem curaj să-ncepem lucruri noi şi să fim şi în control ca să păstrăm echilibrul să nu lăsăm să ne scape esenţialul printre degete, scrie protv.ro.

Horoscop 19 martie. Azi iei cea mai grea decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti proaste
(Foto: oficialmedia.com)

BERBEC - Poate ocazionaţi o întâlnire cu acea persoană de care nu vă puteţi desprinde şi să faceţi tot posibilul s-o recuceriţi. O să luaţi parte la o ceremonie religioasă, se căsătoresc nişte prieteni şi o să vă dcueti chiar şi în alt oraş dacă acolo are loc petrecerea, că n-aţi vrea să lipsiţi.

TAUR - Se pare c-o să acceptaţi scuzele din partea cuiva care v-o fi atins cu vreo vorbă mai acidă şi relaţia va decurge frumos. Se poate să plecaţi spre o zonă de agrementsa vă delectaţi câteva ore cu activitatea preferată în compania prietenilor, sau vă duceţi cu ai voştri.

Pub

GEMENI - E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment monden, să fiţi de fatza la lansarea unui nou produs pe piaţă şi să vă placă momentul. Întâlnire care va lăsa nişte ecouri în sufletul vostru şi o să vedeţi în ce direcţie o s-o apucaţi după ce veţi sta de vorbă cu persoana iubită.

RAC - Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ca să vă convingeţi de un lucru - dacă e sinceră întru totul cu voi, sau nu. Se poate să ajungeţi pentru câteva ore la un party cu pretenţii şi o să fie un bun prilej să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să devină coechipier de afaceri, sponsor.

LEU - O nouă dragoste la orizont şi totul promite să se-nchege o relaţie care să v-ajute să fiţi fericiţi. Poate daţi fuga la prietenii care vă cheamă la un grătar în altă localitate şi o să vă facă plăcere să staţi până diseară şi să vă şi-ntoarceti înainte de miezul nopţii.

FECIOARĂ - Poate-aveti chef de musafiri şi faceţi o trataţie ca să vă bucuraţi de noutăţile din viaţa prietenilor şi poate şi voi aveţi evenimente recente.

BALANŢA - O relaţia care pare-ncheiata poate renaşte cu o vorbă, un gest care să meargă direct la inimă. O să duceţi comunicarea cu partenerul de cuplu la alt nivel şi relaţia va avea de câştigat, o s-ajungeţi la acel grad de înţelegere la care visaţi demult.

SCORPION - Poate daţi ochii cu cineva care-avea să vă dea o datorie şi n-o să se mai poate eschiva şi-o să vi-i dea, banii, cât de curând. O căsnicie care scârţia se poate redresa dacă recunoaşte fiecare cu ce-a greşit şi vă promiteţi c-o să mergeţi în aceeaşi direcţie, pentru că vă iubiţi.

SĂGETĂTOR - Poate vi se împlineşte acel vis de adeveni părinţi şi o să vi se schimbne cu totul stilul de viaţă, priorităţile. Şi la voi lucrurile se vor aşeza altfel în relaţie, dispar confuziile, nesiguranţă şi o s-aveţi curaj să vă lăsaţi pe mâna partenerului, fără rezerve.

CAPRICORN - Se pare că n-aţi spus tot ce era de spus în fosta relaţie şi dacă tot se iveşte o conjunctură favorizantă, de ce să n-o faceţi acum. Poate vă duceţi în vizită la prietenii are locuiesc prin împrejurimi şi o să vă luaţi porţia de optimism de-acolo, c-aveţi nevoie de o vorbă bună, un plus de atenţie din partea cuiva.

VĂRSĂTOR - Poate faceţi nişte investiţii în locuinţă, sau vă sfătuiţi cu ai voştri să vindeţi casa, ori să cumpăraţi una mai mică pentru copiii voştri. O să vă daţi întâlnire cu rudele apropiate şi cu prietenii poate e ziua cuiva dintre ai voştri şi o să-i strângeţi pe toţi în jurul unei mese festive, să vă bucuraţi de reuşitele din ultima vreme.

PEŞTI - O să ieşiţi pe la mondenităţi şi n-ar fi exclus să-ntâlniţi pe cineva care să facă parte din viaţa voastră pentru totdeauna. O să vă faceţi program cu prietenii, să vă destindeţi să revedeţi oameni, locuri dragi, să vă asiguraţi starea de bună dispoziţie să aveţi randament bun la slujba de mâine încolo.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub