Horoscop 13 noiembrie 2017: Ce vă rezervă astrele

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Horoscop 13 noiembrie 2017: Ce vă rezervă astrele
(Foto: astrolisting.com)

Berbec

Este o zi specială, cu un mare potențial să devină memorabilă, dacă vei ști unde să te oprești și dacă vei avea grijă să nu-i îngrădești prea mult pe cei din jur prin ceea ce le ceri.

Pub

Taur

Ai șansa, cât se poate de reală, de a ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți. Ca să fii sigur de un rezultat pozitiv, va trebui să fii complet sincer în discuții și negocieri.

Gemeni

Ai posibilitatea să rezolvi o problemă deosebit de delicată de la serviciu sau o problemă de sănătate care ți-ar fi putut afecta munca dacă o lăsai să evolueze.

Rac

Ai parte de noroc, în dragoste sau în legătură cu una dintre pasiunile tale de timp liber. Este o zi în care te poți lăsa în voia sentimentelor frumoase.

Leu

O problemă delicată, de familie sau provenită din trecut, se poate desface în alte probleme mai mici, mai ușor de înțeles și de soluționat.

Fecioară

O deplasare scurtă îți poate aduce ocazia mult așteptată de a reface o relație cu o persoană din anturaj sau de a cunoaște oameni speciali, care se vor dovedi folositori în viitor.

Balanță

Este posibil să se rezolve o problemă financiară sau să apară astăzi un mecanism care va duce, într-un final, la rezolvarea acesteia. Profită de șansă!

Scorpion

Degeaba încerci să direcționezi norocul către problemele cu care te confrunți și de care vrei să scapi cât mai repede, acesta nu se va supune voinței tale! Mai bine cauți soluții realiste.

Săgetător

Poți primi informații de mare valoare pentru tine, de la persoane importante. Pe baza acestora, vei putea lua apoi decizii inteligente, probabil diferite de ce credeai până acum.

Capricorn

Te bucuri de o reușită a unui prieten sau te simți obligat să te bucuri și nu îți convine deloc… În același timp, relațiile pe care le ai în acest moment îți dau un sentiment plăcut de siguranță, te simți protejat.

Vărsător

Ai parte de o reacție foarte bună a superiorilor față de solicitările pe care le ai sau de o atitudine binevoitoare față de unele erori neintenționate pe care le-ai făcut.

Pești

Gândul tău poate ajunge departe, nu numai în spațiu, dar și în timp. Vezi obstacolele la dimensiunea lor reală, iar unele dintre ele nu mai sunt deloc așa cum credeai…

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub