Horoscop 11 februarie: Leii fac un pas către o altă stare de spirit

Berbec - Ai parte de o zi specială, care te invită la redescoperirea unor valori care îţi pot face viaţa mai frumoasă, cum ar fi bunătatea sau toleranţa.

Horoscop 11 februarie: Leii fac un pas către o altă stare de spirit
(Foto: simbol)

Taur
 
Ai şansa unei deschideri speciale, sub influenţa unui apropiat care, fără să ştie, te inspiră să faci alegeri mai bune, alegeri care protejează, ajută şi dezvoltă.
 
Gemeni
 
Este posibil să te bucuri de mai multă atenţie din partea unui grup, dar aceasta vine doar cu condiţia să promovezi interesele acelui grup, să le aperi până la capăt.
 
Rac
 
Te orientezi mai bine, în special în relaţiile cu cei dragi, acolo unde îţi poţi vedea împlinite unele dorinţe nerostite, dar deosebit de intense.
 
Leu
 
Faci un pas către o altă stare de spirit, una mai paşnică, mai tolerantă, pentru că îţi dai seama că de asta ai nevoie ca să te poţi organiza mai bine pe toate planurile.
 
Fecioară
 
Începând de astăzi se creează un context pe care îl poţi valorifica pozitiv, prin revenirea la gânduri şi intenţii mai bune în relaţiile importante.
 
Balanţă
 
Vei fi privit cu simpatie şi apreciat în primul rând pentru calităţile care te apropie de oameni, care te ajută să îţi faci viaţa mai frumoasă.
 
Scorpion
 

Te înmoi şi nu oricum, ci vizibil, iar cei dragi vor observa că eşti mai tolerant, mai flexibil. Oricum, degeaba încercai să le impui viziunea ta.
 
Săgetător
 
Începi să te ocupi cu tragere de inimă de casă, de mediul intim, cu tot ce include acesta. Îţi fac foarte bine aceste preocupări şi îţi vor aduce liniştea necesară.
 
Capricorn
 

Începe să se contureze şansa de a întâlni oameni foarte diferiţi de tine, care te pot ajuta să te întorci pe drumul cel bun şi să îţi regăseşti încrederea în partea bună din tine.
 
Vărsător
 
Se schimbă ceva fundamental în felul în care priveşti banii şi metodele de a intra în posesia lor. Nu mai poţi accepta orice doar ca să câştigi ceva în plus.
 
Peşti
 
Te bucuri de o stare de sănătate bună sau foarte bună. Datorită acestui lucru, problemele de orice fel nu ţi se mai par poveri greu de dus, ci ocazii de a te dezvolta.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub