Horoscop 10 august 2017: Ce vă rezervă astrele

Aspectul astral dominant al zilei de azi este sextilul Soare-Jupiter, un aspect în general benefic pentru toate zodiile. Este posibil să apară oportunități mai mult sau mai puțin importante, care pot fi fructificate de cei care le sesizează rapid și sunt capabili să acționeze prompt. La nivel macro este favorizată cooperarea între puterea executivă și justiție.

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Horoscop 10 august 2017: Ce vă rezervă astrele
(Foto simbol)

Berbec

Este o zi de regenerare, prin revenirea la gânduri mai bune, la o atitudine constructivă față de orice problemă, fie ea prezentă sau restantă.

Pub

Taur

Este suficient să privești cu atenție în jur și vei vedea că ai pe cine te baza, chiar dacă acei oameni au propria voință și va trebui să accepți și deciziile lor.

Gemeni

Ai parte de o imagine bună, dar și de reproșuri, rostite sau exprimate pe diverse căi. Ar fi bine să ții cont de ceea ce ți se reproșează, poți învăța multe lucruri despre tine.

Rac

Revii la o preocupare care îți face bine întotdeauna, dar pe care nu mai abordat-o în ultima perioadă. Îți imaginezi cum va arăta viitorul, cu bune și cu rele.

Leu

Ai parte de o zi excelentă pentru orice fel de preocupare care te ajută să te simți revigorat, plin de viață. Vei uita de supărări mult mai ușor decât de obicei.

Fecioară

Se așteaptă de la tine să dai dovadă de aceeași deschidere față de partenerii care au venit către tine cu sfaturi, propuneri și inițiative curajoase.

Balanță

Este o zi în care vei lua lucruri mai ușor, chiar și la serviciu. Este o dorință de-a ta mai veche să ai această putere de a te însenina singur.

Scorpion

Unele emoții pot deveni copleșitoare, mai ales dacă au legătură cu cineva drag care decide să revină aproape de tine și să uite nemulțumirile trecute.

Săgetător

Mediul intim este cel mai potrivit pentru a te retrage ca să te poți ocupa de ceea ce îți cere acum sufletul, adică de căutarea unor răspunsuri la întrebări esențiale.

Capricorn

Te poți opune influenței pozitive care vine de la partenerii importanți și nu e deloc în avantajul tău. Rezultatele nu te vor mulțumi nici acum, nici de acum înainte.

Vărsător

Ai inspirație și stai bine la capitolul concentrare, mai ales dacă îți place ce faci, acasă sau la serviciu. Este important să ai o atitudine protectoare față de propria sănătate.

Pești

Ești în apele tale și nu e deloc puțin lucru, chiar dacă așa pare. Te poți împăca acum cu decizii luate de nevoie, cu persoane de care te-ai îndepărtat la un moment dat sau cu erori făcute în trecut.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub