Horoscop, vineri, 5 ianuarie 2018. Leii sunt cuprinși de neliniște, dar motivele nu le sunt clare

Berbec - Există mai multe riscuri astăzi, dar cel mai mare este acela de a strica relațiile cu cei dragi, din cauza unor convingeri puternice, pe care vrei să le impui cu orice preț și în ciuda oricărei opoziții.

Horoscop, vineri, 5 ianuarie 2018. Leii sunt cuprinși de neliniște, dar motivele nu le sunt clare
(Foto: simbol)

Taur

Se poate ajunge la un conflict exploziv cu unul dintre partenerii importanți. Dacă vei fi suficient de atent și de înțelept, vei putea transforma întreaga situație într-un dialog constructiv.

Gemeni

Pub

Poți fi martorul unor situații care degenerează în conflicte în anturajul apropiat. Vei avea posibilitatea de a da o mână de ajutor, dar numai dacă vei fi într-o stare mai pașnică decât restul lumii.

Rac

Ar fi de dorit să acorzi mai multă atenție propriului comportament, care îți poate provoca mai multe probleme decât crezi că ai acum, în special în relația cu cei dragi.

 Leu

S-ar putea să te cuprindă neliniștea, din motive care nu îți sunt foarte clare. Ar fi bine să nu te lași dominat de această stare negativă.

Fecioară

Este posibil să aluneci ușor spre o eroare, pornind de la prostul obicei de a lua în calcul doar ceea ce se află sub ochii tăi, ca și cum toată lumea s-ar reduce la microuniversul în care trăiești sau muncești.

Balanță

Te poate surprinde atitudinea categorică a unui apropiat, drept pentru care vei face la fel sau chiar mai mult, ca să nu fii mai prejos.

Scorpion

Poți fi cauza unui conflict în familie, care nu își va găsi rezolvarea prea curând, poate și din cauză că sunt multe minciuni și adevăruri ciuntite la mijloc.

Săgetător

Știi să te ferești de orice fel de influență negativă, inclusiv aceea care vine de la tine însuți, dar e mai greu să faci acest lucru dacă vine de la o persoană pe care o respecți.

Capricorn

Ai impresia că alții îți controlează viața și poate că așa și este, mai ales dacă aceia sunt deținătorii resurselor de care ai nevoie sau pe care le dorești.

Vărsător

Există riscul unor exagerări cu care te întâlnești rar sau foarte rar. Un conflict cu un superior poate deveni motiv de demisie sau de certuri aprinse cu partenerul de cuplu.

Pești

Poți ține sub control tendința de a impune tuturor stilul tău perfecționist de lucru. Ar fi bine să accepți că nu poți face asta și că, până la urmă, nici nu e nevoie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub