Hillary Clinton povestește prin ce a trecut după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2016: „Am simțit o dezamăgire enormă”

Luna trecută, Hillary Clinton, condidata la funcția de președinte al SUA în 2016, s-a împățit cu un fragment din viitoarea sa carte "What Happened" ("Ce s-a întâmplat"), unde politiciana a împărtășit prin ce a trecut după ce a pierdut alegerile.

Hillary Clinton povestește prin ce a trecut după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2016: „Am simțit o dezamăgire enormă”
(Foto: cnbc.com)

"A fost unul din acele momente în care îți doreai să pui pauză și să-i intrebi pe toți care priveau: "Ce ați face?" Ați sta calmi, ați continua să zâmbiți și să mergeți mai departe de parca el nu v-ar fi invadat spațiul în mod repetat? Sau vă întoarceți spre el, vă uitați în ochii lui și spuneți tare și clar: "Pleacă de lângă mine! Știu că îți place să intimidezi femeile, dar nu mă poți intimida pe mine!", a scris Hillary Clinton, cu referire la oponentul ei, Președintele Donald Trump.

"Am simțit o dezamăgire enormă, un fel de pierdere a simțurilor, direcției și tristețe", a admis fostul secretar de stat într-un interviu pentru CBS Sunday Morning, scrie elleuk.com, citat de UNIMEDIA.

Pub

Hillary Clinton povestește că o perioadă de timp, tot ce făcea era să curețe prin dulapuri, să se plimbe prin pădure, să se joace cu câinii ei, să facă yoga. "Mi-am luat și partea mea de Chardonnay. A fost o tranziție foarte grea. Nu puteam simți, nu puteam gândi".

Reflectând asupra campaniei electorale, Hillary Clinton a spus: "Am înțeles că mulți americani, din cauza crize financiare, erau furioși. Știam asta. Dar am crezut că este responsabilitatea mea să le ofer răspunsuri, nu să vântur problema".

"A fost o greșeală, deoarece mulți oameni nu doreau să audă planurile mele. Ei doreau să  le împărtășesc supărarea. Și ar fi trebuit să demonstrez acest lucru mai bine", a concluzionat Hillary Clinton.

Alegerile prezidențiale din 9 noiembrie 2016 au fost câștigate de Donald Trump, cu 48% din voturi. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub