Hai la fotbal! Naționala de “Tineret” a Moldovei se bate astăzi cu naționala U-21 a Ciprului. Intrare gratuită!

Stadionul “Zimbru” din capitală găzduiește  în această seară meciul dintre naționala de tineret a Moldovei și naționala similară a statului Cipru. Partida este organizată de către Federația Moldovenească de Fotbal și poartă caracter amical. 

Hai la fotbal! Naționala de “Tineret” a Moldovei se bate astăzi cu naționala U-21 a Ciprului. Intrare gratuită!
(Foto: fmf.md)

Disputa va avea loc în afara programului constituit de către UEFA în vederea petrecerii meciurilor amicale și va fi un bun examen înainte de meciul oficial cu Croația din cadrul campaniei preliminare pentru Campionatul European la Fotbal din 2019.

Startul meciului Moldova U-21 – Cipru U-21 se va da începând cu orele 19:00, iar intrarea pe stadion va fi gratuită. De asemenea confruntarea va putea fi urmărită live pe pagina oficială a FMF (www.fmf.md).

Pub

Unimedia amintește despre faptul că selecționerul naționalei mezine la fotbal, românul Dănuț Oprea, nu va putea conta pe serviciile a 4 fotbaliști de la Petrocub Hâncești:  frații Andrei și Valeriu Macrițchii, Serghei Svinarenco, precum și Ivan Urvanțev au fost rechemați la echipa de club pentru pregătire la meciul din campionatul intern. Astfel, în locul celor patru, antrenorul principal a invitat în lot alți 2 fotbaliști: Mihail Tîșcul (Sfântul Gheorghe) și Dionisie Gheiceanu (Spicul).

Autor: Maxim Potîrniche, stagiar

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub