„Hai Digital!”, campania care îți spune ce au în comun serviciile calitative în telecomunicații și digitalizarea

În ultima perioadă, subiectul digitalizării TV este unul abordat de către un număr din ce în ce mai mare de persoane. Pe cât de clară este valoarea serviciilor digitale în telecomunicații rămâne, însă, o enigmă. Este important ca fiecare persoană să înțeleagă ce presupune digitalizarea serviciilor în domeniul telecomunicațiilor și cum îi va influența viața. În acest sens, UNIMEDIA și Agora, cu susținerea SunCommunications, lansează campania de informare „Hai Digital!

„Hai Digital!”, campania care îți spune ce au în comun serviciile calitative în telecomunicații și digitalizarea
foto simbol, (Foto: realitatea.net)

Calitate mai înaltă de imagine și sunet, servicii interactive și canale tematice în mai multe limbi. Sunt doar câteva din avantajele digitalizării semnalului TV. Începând de astăzi, timp de patru săptămâni, vom prezenta detaliat ce reprezintă serviciile digitalizate în telecomuncații și cum acestea ne afectează viața de zi cu zi.

Potrivit unui studiu realizat de Société Européenne des Satellites, actualmente Finlanda este singura țară din Europa complet digitalizată în TV, fiind urmată de Spania și Franța (98%), Italia și Marea Britanie - 93%, Germania - 71%, Bulgaria - 56%.

Pub

Țara vecină România se situează pe locul 30 din 35 de ţări europene monitorizate, cu o cotă de digitalizare de 42%. În Republica Moldova nivelul de digitalizare TV se preconizează să fie în proporție de 35%.

„Hai Digital!”, o campanie realizată de UNIMEDIA și Agora, cu susținerea SunCommunications. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub