Giampiero Ventura: Sub conducerea mea, naționala Italiei a arătat unul din cele mai bune rezultate din ultimii 40 de ani

După ce a ratat rușinos calificarea cu Italia la Campionatul Mondial, tehnicianul Squadrei Azzura a reușit să găsească aspecte pozitive în activitatea sa de antrenor a naționalei. Tehnicianul în vârstă de 70 de ani, afirmă că Italia a arătat sub conducerea lui unul din cele mai bune rezultate din ultimii 40 de ani.

Giampiero Ventura: Sub conducerea mea, naționala Italiei a arătat unul din cele mai bune rezultate din ultimii 40 de ani
Foto: Goal.com

Jurnaliștii italieni au reușit să-l surprindă pe Ventura la aeroport și nu au ezitat să-l întrebe dacă își va da demisia.

"Nu pot vorbi acum despre demisia mea. Mi-am cerut scuze față de italieni pentru acest eșec. E trist să conștientizezi faptul că Italia nu va juca la Cupa Mondială, însă aceasta este situația și nu mai pot face nimic. Cu toate acestea, sub conducerea mea naționala Italiei a obținut unul din cele mai bune rezultate din ultimii ani. Am pierdut doar două partide oficiale" a declarat Ventura.

Pub

Ex-antrenorul lui Torino a obținut la cârma naționalei Italiei 10 victorii, 4 remize și a suferit 3 înfrângeri. 

Naționala Italiei a fost eliminată de Suedia cu scorul general de 1-0 la baraj. Squadra Azzura a ratat pentru prima oară în ultimii 60 de ani calificarea la Campionatul Mondial. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub