Ghimpu nu acceptă confruntarea cu Marinuța în instanță
Mihai Ghimpu refuză să-și ceară scuze publice în fața fostului său coleg de partid, Vitalie Marinuța, și nu vrea să accepte confruntarea în instanța de judecată. Totodată, liderul PL spune că poate să-i ofere ministrului doar niște arginți drept „despăgubire”, transmite UNIMEDIA.

Marinuța însă, așteaptă scuze publice pentru cuvintele murdare și denigrante spuse de Ghimpu. „Sper ca dlui să aibă înțelepciunea să o facă căci altfel se va face de râs în judecată. Am solicitat pagube materiale de un leu, căci în primul rând, vorbele sale nu costă o pară, iar în al doilea, în acest conflict pentru mine contează demnitatea mea, cinstea și onoare, dar nu banii. Rămâne sa vedem ce va fi după ce vor trece cele cinci zile stipulate de lege pentru răspuns”, a menționat fostul liberal într-un mesaj pe Facebook.
Colaj: UNIMEDIA
„Am să-i dau trei arginţi, nu un leu. Acesta este un om fără obraz şi fără ruşine. Ăştia sunt trădători, oameni care n-au mamă, n-au casă, n-au principii, care n-au nimic. Să meargă el în instanţă, eu nu am de gând să merg cu dânsul prin batalioanele lui”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV.

Totodată, liberalul spune că își mușcă mâinile pentru că i-a acceptat în partid pe „cei 7 trădători”. „Îmi muşc mâinile. Îmi vine să urlu. Aşa o greşeală am făcut, că nu m-o pot ierta. Îmi vine câteodată să urlu nu ca ursul, ci ca ursul şi lupul luaţi împreună”, a specificat acesta.

Precizăm că Vitalie Marinuța i-a expediat liderului PL vineri, 22 iunie, o cerere prealabilă de chemare în judecată pentru apărarea onoarei și demnității personale.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.