Ghimpu: Ar fi o mare bucurie pentru Plahotniuc să pună mâna şi pe Primăria capitalei

Partidul Democrat își dorește să dețină și funcția de primar al capitalei. Cel puțin așa susține liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Președintele PL mai crede, vicepreședintele PD, Andrian Candu nu are pregătirea necesară pentru a deține fotoliul de primar. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, informează UNIMEDIA. 

„Eu cunosc interesul politicienilor şi ar fi o mare bucurie pentru domnul Plahotniuc să pună mâna şi pe primărie. Şi atunci, cum se spune, „Guliai, Vasia”, ştie toată republica, tot teritoriul”, a menționat Ghimpu. 

Ghimpu: Ar fi o mare bucurie pentru Plahotniuc să pună mâna şi pe Primăria capitalei
(Foto: europalibera.org)

Totodată, liberalul se arată convins că cel mai bun candidat la șefia capitalei rămâne a fi nepotul său Dorin Chirtoacă, iar declarația lui Andrian Candu precum că Primăria Chișinu este prost administrată este una politică.

„E mai bun Dorin Chirtoacă, fiindcă are experienţă, are două mandate în spate şi nu de carieră de diplomat, dar anume de primar, de administrare a problemelor locale. Ce ţine de domnul Candu, e adevărat, am zis, e prea devreme să pună nota, fiindcă într-o jumătate de an de viceprim-ministru, vicepreşedinte al Parlamentului, acum preşedinte al Parlamentului, i se pare că deja dumnealui poate da lecţii cuiva. Eu cred că un om bine crescut şi educat nu poate să-şi permită lucrul acesta, cu atât mai mult că în suflet sunt convins că el altfel vede lucrurile. Deci, a făcut declaraţie politică”, a explicat președintele liberalilor. 

Recent, Andrian Candu a declarat că Dorin Chirtoacă s-a cam depăşit în treburile capitaleiPotrivit democratului, orașul a devenit mai murdar și mai prost organizat.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub