George Simion: Duminică, votați candidatul unioniștilor!

Președintele Acțiunii 2012, unul dintre cei mai cunoscuți activiști pentru Unirea Basarabiei cu România, George Simion vine cu un îndemn pentru votul de duminică. Pentru Primăria capitalei, Simion recomandă electoratului să voteze „candidatul unioniștilor”, pe Constantin Codreanu.

George Simion: Duminică, votați candidatul unioniștilor!

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe ale reprezentanților celor peste 130 de asociații și grupuri de inițiativă din Alianța pentru Centenar. 

"Pentru toate alegerile, inclusiv cele parlamentare de la sfârșitul anului, Mișcarea unionistă trebuie să meargă cu proprii candidați”, mai spune Simion. 

Pub

În context, Alianța pentru centenar a anunțat că va colecta și în Republica Moldova semnături pentru modificarea Constituției României, care să cuprindă o referire explicită la Unirea cu Republica Moldova.

„După Declarațiile de Unire ale primarilor, e timpul ca fiecare cetățean al Republicii Moldova să adopte propria Declarație de Unire. Cei care doresc să semneze online pentru reîntregirea cu România, o pot face pe site-ul www.semnez.eu”, a declarat George Simion.  

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub