Gamrețchi: Microbuzele de pe rutele anulate nu mai circulă

Nicio unitate de transport de pe cele 7 rute de microbuz anulate, nu circulă în ziua de astăzi. Declarația aparține șefului interimar al Direcției Transport Public și Căi de Comunicație, Igor Gamrețchi, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor și subdiviziunilor de la Primăria Chișinău, transmite UNIMEDIA.
Gamrețchi: Microbuzele de pe rutele anulate nu mai circulă
Microbuz de pe ruta 160 (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Totodată, Gamrețchi a precizat că modificările la 34 de rute care leagă Chișinăul de suburbii vor fi implementate până la finele lunii august. „Am pregătit 27 de modificări de itinerare. Plus, avem o restabilire de rută. Ceea ce ține de ruta 130, este pregătită dispoziția”, a menționat sursa.
 
Primarul Dorin Chirtoacă a cerut ca în fiecare maxi-taxi să fie publicate itinerarele modificate și graficele de circulație. Potrivit edilului-șef al Capitalei a menționat rezistența și nemulțumirea din partea locuitorilor ar putea să apară la începutul lunii septembrie, când majoritatea rutelor vor avea un itinerar modificat, când va fi nevoie de schimbat două mijloace de transport pentru a ajunge dintr-un capăt al orașului în altul și când va crește fluxul de pasageri.
 
Amintim că prin dispoziția primarului au fost anulate rutele de maxi-taxi 102, 105, 109, 110, 130, 155 și 160. Totodată, din septembrie 34 de rute ce leagă suburbiile de orașul Chișinău vor circula conform unui nou itinerar.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub