(galerie foto) PDM se mută în casă nouă? Pe fostul sediu al Partidului Comuniștilor a apărut logoul democraților

Pe clădirea fostului sediu al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, a apărut logoul Partidului Democrat. Billboardul a fost instalat zilele acestea, după ce la începutul lui 2017, clădirea a fost vândută de către comuniști firmei cu capital străin Constar Invest SRL.

Mai mult, au loc lucrări de revonare a fațadei, precum și schimbarea pavajului din curtea clădirii.

RISE Moldova a scris la începutul acestui an că președintele PCRM, Vladimir Voronin, a vândut clădirea respectivă unei persoane din Belize, care este reprezentată în Republica Moldova de un personaj-cheie din anturajul lui Plahotniuc.

Pub

Anterior presa a scris că în 2008, pentru construcţia edificiului din str. Armenească 44/3, PCRM a contractat un credit de 22 milioane de lei de la Banca de Economii. Condiţiile de creditare nu au fost făcute publice, fiind ţinut în secret însuşi faptul acordării împrumutului.

Imobilul din str. Armenească este unul luxos şi impunător, cu patru nivele şi o suprafaţă totală de peste 1300 de metri pătraţi, construit din materiale de cea mai înaltă calitate, faţada fiind placată cu aluminiu bej rezistent la foc şi granit roşu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub