(galerie foto) Castelul de 1500 mp a lui Gamrețchi: Pereți decorativi și un adevărat centru Spa cu baie turcească

Consilierul municipal din partea fracțiunii PSRM, Alexandr Odințov, a postat pe o rețea de socializare imagini cu imobilul pe care îl construiște fostul șef al Direcției municipale transport public și căi de comunicații, Igor Gamrețchi.

(galerie foto) Castelul de 1500 mp a lui Gamrețchi: Pereți decorativi și un adevărat centru Spa cu baie turcească
(Foto: Alexandr Odintsov)

Potrivit socialistului, imobilul este amplasat pe un teren de aproape 15 hectare. Din imagini se vede că funcționarul și-a făcut un centru Spa, cu saună simplă, turcească, iar tavanele, în unele locuri au înălțimea de opt metri, fiind ornamentate cu gips.

Pub

Gamrețchi a confirmat că este imobilul său și că se construiește pe un teren, ce ar fi fost primit de către tatăl său, care a lucrat la Universitatea Tehnică din Moldova.

Menționăm că, recent Curtea de Apel l-a condamnat pe Igor Gamrețchi la trei ani cu suspendare după ce anterior prima instanță i-a dat doi ani de închisoare cu executare. Acesta a fost judecat pentru trafic de influență în dosarul parcărilor cu plata.

Igor Gamretchi este fostul coleg de clasa  al primarului general Dorin Chirtoaca. Edilul a confirmat acest lucru înca in 2013, cand l-a numit pe Gamrețchi interimar în funcția respectiva.

Anterior, Gamrețchi a ocupat fotoliul de sef al bazei auto a Parlamentului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub