(galerie foto) A început demolarea Palatului Sindicatelor, din sectorul Rîșcani: În locul acestuia va apărea un centru comercial „Kaufland”

Astăzi a început demolarea Palatului de Cultură al Sindicatelor din sectorul Rîșcani al capitalei, iar în locul acestuia va fi construit un centru comercial "Kaufland".

(galerie foto) A început demolarea Palatului Sindicatelor, din sectorul Rîșcani: În locul acestuia va apărea un centru comercial „Kaufland”
(Foto: UNIMEDIA)

Pe 24 noiembrie 2017, actualul proprietar Regata Imobiliare a obținut acordul Primăriei. Clădirea a fost cumpărată la pachet cu fosta cafenea „Guguță”, deținută de Finpar Invest SRL - una dintre cele mai influente companii ale liderului PD, Vlad Plahotiuc, scria RISE Moldova.

Pub

"Comportamentul "hoților" dar și celor de la „Kaufland” va lăsa o sechele pe memoria și bunul-simț al chișinăuienilor", a scris astăzi pe Facebook fostul premier, Ion Sturza.

Palatul de Cultură al Sindicatelor și-a schimbat proprietarul în iulie 2017, după ce Regata Imobiliare SRL l-a cumpărat de la Capital Investments SRL. Asociat unic al Regata Imobiliare figurează Ceslav Ciuhrii, businessman din Republica Moldova cu afaceri și în România, preponderent în domeniul farmaceutic. Este fost proprietar al restaurantelor Cactus și Mi Piace din Chișinău.

La momentul preluării, Regata Imobiliare deja era proprietara unui teren de pe bd. Mircea cel Bătrân din sect. Ciocana pe care este planificată construcția unui magazin Kaufland. Tot în eventualitatea dezvoltării rețelei Kaufland a fost cumpărat și Palatul de Cultură al Sindicatelor, amplasat într-o zonă strategică din sect. Râșcani al capitalei. „Terenul din str. Kiev s-a vândut numai împreună cu fosta cafenea „Guguță”. Avem investitori pentru acel teren și am fost nevoiți să-l luăm și pe acesta”, le-a declarat jurnaliștilor de la RISE Moldova, Ceslav Ciuhrii la scurt timp de la preluarea celor două imobile.

Galeria foto completă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub