Galaxy S9 va fi prezentat în februarie

Samsung a anunţat oficial că dezvăluirea următorului său top de gamă va avea loc luna următoare. Şeful diviziei mobile a celor de la Samsung, DJ Koh, a spus într-o conferinţă de presă care a avut loc la Consumer Electronics Show 2018, târg ce se desfăşoară zilele acestea la Las Vegas, că Galaxy S9 va fi prezentat la MWC 2018.

Galaxy S9 va fi prezentat în februarie
(Foto: samsung)

MWC (Mobile World Congres) este cel mai important târg anual de tehnologii mobile şi reţelistică şi se desfăşoară în fiecare primăvară la Barcelona. Ediţia din acest an va avea loc între 26 februarie şi 1 martie.

De regulă, marii producători care participă la MWC aleg să-şi anunţe noutăţile cu o zi sau chiar cu două zile înainte de deschiderea târgului. Din acest considerent, Galaxy S9 ar putea fi anunţat pe 25 sau chiar 24 februarie.

Anul trecut, în luna martie, cei de la Samsung au lansat Galaxy S8, preferând ca, în loc să se asocieze cu târgul de la Barcelona, să organizeze propriul eveniment. Aceasta, după ce MWC a fost ani la rândul locul în care producătorul coreean şi-a prezentat primul flagship al anului.

Judecând după istoricul ultimilor ani, o prezentare oficială în ultima săptămână a lui februarie înseamnă că lansarea pe piaţă se va produce la finele lunii martie sau, cel târziu, în prima jumătate a lui aprilie.

Până la acest moment nu se cunosc informaţii tehnice despre Galaxy S9. Se bănuieşte că acesta va dispune de o construcţie similară cu flagship-ul de anul trecut, apreciat pentru ramele înguste din jurul ecranului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub