(foto/video) Zimbru Chișinău reacționează după incidentele de la Bălți: Fanii echipei Zaria vor fi interziși pe stadionul din Chișinău

Incidentele de la Bălți în care fanii echipei gazde au atacat cu pietre autocarul suporterilor galben-verzi nu s-a lăsat fără urmări. Conducerea FC Zimbru anunță printr-un comunicat de presă că suporterii celor de la Zaria vor fi interziși pe stadionul din strada Butucului pe o perioadă nedeterminată.

(foto/video) Zimbru Chișinău reacționează după incidentele de la Bălți: Fanii echipei Zaria vor fi interziși pe stadionul din Chișinău
(Foto: zimbru.md)

Cei de la Zimbru spun că nu sunt dubii despre autorii atacului și că măsura nu face decât să promoveze fotbalul.

Anunțul vine chiar înainte de un nou duel cu Zaria Bălți. Miercuri, de la 19.00, cele 2 echipe vor disputa la Chișinău un loc în semifinalele Cupei Moldovei. De fapt, este unica șansă a celor 2 echipe de a se califica în primăvara europeană. UNIMEDIA va transmite meciul în direct, la fel și conferința de presă ce va avea loc astăzi, la ora 14.00.

Pub

Vedeți mai jos comunicatul integral cu poze și imagini video de la Bălți. 

"FC Zimbru Chișinău, promovează respectul și grija față de valorile fotbalistice, și se ghidează în continuare după principiul – fotbalul se joacă pe teren. FC Zimbru Chișinău este deschis în orice situație pentru colaborarea cu Federația Moldovenească de Fotbal, instituțiile statului și organele de drept privind o bună desfășurare a meciurilor de fotbal.

De asemenea, administrația clubului de fotbal nu a tolerat niciodată, manifestările verbale și fizice a propriilor fani, cît și a fanilor adverși. Manifestarea unui comportament agresiv din partea acestora, nu face decît să respingă atractivitatea acestui fenomen frumos – FOTBALUL.

Reieșind din cele menționate mai sus, cît și în privința celor întîmplate sîmbătă, 14 aprilie după meciul de fotbal dintre Zaria Bălți și FC Zimbru, cînd autocarul fanilor echipei noastre a fost atacat cu pietre de către fanii echipei gazde, am decis, se interzicem în incinta stadionului Zimbru pentru o perioadă nedeterminată intrarea fanilor echipei FC Zaria.

De asemenea, pentru a nu lăsa loc pentru interpretări, atașăm poze și video, care demostrează că aceștia sunt fanii FC Zaria. Rugăm Federația Moldovenească de Fotbal să ia act de atitudinea FC Zimbru.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub